Fotópályázat pécsi diákoknak

0

Papírképeket várnak a pécsi diákoknak kiírt fotópályázat szervezői. A kiállítással végződő pályázatra három kategóriában lehet jelentkezni, a beadás határideje 2007. február 28.

Sajtóközlemény:

A Széchenyi Diákságért Alapítvány kuratóriuma fotópályázatot hirdet pécsi középiskolások számára a következő kategóriákban:

  1. 1. Diák-perspektíva: vidám, humoros vagy szomorú pillanatok a diákok életének hétköznapjaiból, az iskola falain kívül és belül
  2. 2. Fák, virágok, fények: a természet szépségeinek, hétköznapi szemmel ritkán látott jelenségeinek művészi bemutatása. Küldhetők növény- és állatfotók, makró felvételek, tájképek.
  3. 3. Pécsi séták, hangulatok: egyedi látásmódot tükröző városi és épületfotók Pécsről
  4. A képek bármilyen technikával készülhetnek.

    Pályázni lehet legalább 15cm x 21cm méretű fotókkal, minden pályázó legfeljebb 3 képet küldhet. A fotókat név nélkül jeligével és a fotó címével ellátva várjuk, a jeligés külön lezárt borítékban a tanuló nevét, iskoláját, a fotó készítésének idejét és helyét feltüntetve. A pályázó kijelenti, hogy az általa beküldött fotók szerzői jogi birtokosai. A pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el.

    Eredményhirdetésre és a díjak átadására 2007. április 12-én kerül sor.

    Díjak: I. 5000 Ft. értékű tárgyjutalom
    II. 3000 Ft. értékű tárgyjutalom
    III. 2000 Ft. értékű tárgyjutalom

    A legjobb fotókat kiállítjuk iskolánkban.

    Cím: Széchenyi István Gimnázium és Szakközépiskola
    7621 Pécs, Király utca 44.

    Pályázattal kapcsolatban további információ kérhető Szabó Gabriella tanártól e-mail:szabo.g@szechenyi-pecs.sulinet.hu vagy tel.:72/513-161, 513-231

    Beküldési határidő: 2007.02.28.