Fotóstúdió egy dobozban

0

A fotókiegészítőiről elhíresült brit Bowens cég a napokban új összeállítással jelentkezett. A Studio-In-A-Box 200 szett jelenlegi kínálatuk legolcsóbb műtermi megvilágító kitje. Elsősorban azoknak a fotósoknak ajánlják, akik kezdő fotóstúdiójukat próbálják kiépíteni és először próbálják ki magukat ezen a területen, de professzionális stúdiók kiegészítő világításaként is megállja helyét a felszerelés.

A kit alapja két Espirit Gemini 200 műtermi vaku, melyek teljesítménye 200Ws (kb. 50-es kulcsszám) Újratöltési idejük 1,3 mp, teljesítményük -2 Fé értékig fokozatmentesen szabályozható és egy 250W-os halogén modellfényt is igénybe vehetünk a használatuk során. A vakuk S-típusú bajonettet használnak, amelyekre minden Bowens szabványú kiegészítő felhelyezhető, így az alaptartozékként mellékelt két nagylátószögű reflektor is. A felszerelés tartalmaz még két 90 cm-es fehér/ezüst ernyőt, egy pár 2 méter magas állványt, valamint két hálózati kábelt és egy vakuszinkronkábelt.

A szett kompatibilis lesz a Bowens egyéb kiegészítőivel is, például a hordozható Travel-Pak akkurendszerrel. Bevezető áráról egyelőre nincs információnk.