Epson Stylus D92: gyors, olcsó, nagy felbontású

0

Mindössze bruttó 15 ezer Ft-os ajánlott fogyasztói áron kerül a boltokba az Epson Sytlus D92 nyomtatója. Legnagyobb felbontásban 5760 optimalizált dpi -s nyomatok is születhetnek, kisebb minőségben viszont akár 25 fekete-fehér vagy 13 színes oldal nyomtatására is képes percenként. A gazdaságosabb üzemeltetést a különálló tintatartályok segítik elő.

Sajtóközlemény:

Epson Stylus D92: kiváló minőség és gazdaságos nyomtatás otthon

Az Epson legújabb általános célú, színes tintasugaras nyomtatója gyors nyomtatást, külön tintapatronokat és DURABrite Ultra pigment tintát kínál a megfizethető otthoni nyomtatáshoz.

Budapest, 2007. június 21. – Az Epson Stylus D92 ideális belépő szintű, A4-es nyomtató mindennapos feladatokra: dokumentumok, előadások, internetes oldalak, házi feladatok és fényképek kinyomtatásához. Négy különálló, darabonként 2250 forint (javasolt bruttó fogyasztói ár) értékű tintapatron található benne, így roppantul költséghatékony, hiszen csak az elhasznált színt kell kicserélni. Gyorsan, percenként akár 25 oldalt is képes nyomtatni, és az Epson DURABrite™ Ultra tintáját használja, amellyel lézernyomat-szerű szövegek és fényes fényképek is nyomhatók, ráadásul ellenáll a nedvességnek, a maszatolásnak és a fakulásnak.

A Stylus D92-hez jár az Epson Creativity Suite szoftver, amely a fényképek kezelésében, nyilvántartásában és nyomtatásában segít. Felhasználóbarát felületéről egyszerűen elérhetők a különféle eszközök – például digitális fényképezőgépek vagy lapolvasók – képei, az Epson Easy Photo Printtel pedig gyerekjáték a pirosszem-effektus eltávolítása.

A csomagnak szintén része az Epson PhotoEnhance, amely azon felhasználók számára ideális, akik jó képminőségre törekednek, de nem akarnak túl sokat vacakolni a képekkel. A program automatikusan felismeri a bőrárnyalatokat, tájképeket és városképeket, hogy a lehető legjobb színbeállításokkal segítse a kiváló minőségű képeket.

Az Epson DURABrite Ultra Ink egy speciális, pigment alapú tintatechnológia, amelyben az egyes pigmentrészecskék mindegyikét egy védő gyantaburkolat fogja körül. Emiatt áll ellen a tinta a víznek, a maszatolásnak és a fakulásnak, és ettől lehet olyan lézernyomat-szerű szövegeket és fényes fényképeket nyomtatni, amelyek fotóalbumban akár 200 évet is kibírnak (további információért kérjük, látogassa meg a www.epson-europe.com webhelyet).

Mohamed Musa, az Epson Europe európai termékmenedzsere így nyilatkozott: „A Stylus D92 ideális az olyan otthonok számára, ahol kiváló minőségű nyomatokra van szükség mind az általános dokumentumok, mind a fényképek esetében. Versenyképes áron kínáljuk az olyan vásárlók számára, akik egy egyszerűen használható, kiváló minőségű nyomtatót keresnek a mindennapos feladatokra. A Stylus D92 az Epson DURABrite Ultra Ink technológiáját alkalmazza, így lézernyomat-szerű szövegeket és kiváló fényképeket nyomtat. Különálló, darabonként 2250 forintos (ajánlott fogyasztói ár) tintapatronjaival pedig otthon is valósággá válik a kiváló minőségű, mégis megfizethető nyomtatás.”

Az Epson Stylus D92 legfontosabb jellemzői:

  • Kiváló minőségű dokumentumok és fényképek nyomtatása az Epson DURABrite Ultra Ink technológiával
  • A különálló tintapatronok pénzmegtakarítást jelentenek, hiszen csak a használt színt kell kicserélni
  • Magas nyomtatási sebesség: akár 25 oldal percenként fekete-fehér, és 13 oldal színes témák esetén
  • 5760 (optimalizált) dpi felbontás a megfelelő hordozókon az Epson egyedi Micro Piezo™ technológiájával
  • Fényképek automatikus javítása az Epson PhotoEnhance szoftverrel
  • Fényképek kezelése, nyilvántartása és nyomtatása az Epson Creativity Suite programcsomaggal
  • Pirosszem-eltávolítás az Epson Easy Photo Print programmal
  • ENERGY STAR minősítés az energiatakarékosság bizonyítékaként
  • Különálló tintapatronok, ajánlott bruttó végfelhasználói áruk 2250 forint
  • Ajánlott bruttó végfelhasználói ár: 14990 forint, 2007. júniusától kapható