Mobilról papírképet

0

A Nokia tovább bővítette mobil nyomtatási szolgáltatását, így az már Európa legtöbb részén elérhető. Ennek segítségével közvetlenül a Nokia Nseries készülékről rendelhetünk papír nagyításokat kedvenc fotóinkról, melyek elkészülte után házhoz szállítják a végeredményt. A cellás vagy WLAN hálózaton elküldött fotókról nem csak papírnagyítás, de fényképes ajándéktárgyak – például póló, puzzle, vagy bögre – is megrendelhetők.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A Nokia mobil fényképnyomtató szolgáltatást kínál

A papírképeket közvetlenül a kompatibilis Nokia Nseries készülékekről rendelhetjük meg

A Nokia Magyarország, Csehország és Németország után, Európa* többi országában is bemutatja tökéletesen integrált mobil nyomtatási szolgáltatását. A Nokia megoldásával egyszerűen és közvetlenül a készülékről, a cellás** vagy a vezeték nélküli LAN (WLAN) hálózaton keresztül rendelhetünk jó minőségű papírképeket. A képeket kívánságra házhoz szállítják vagy akár ismerősünkhöz kézbesítik.

„Emlékszünk még arra, amikor a film előhívásához egy üzletbe kellett elszaladnunk? – tette fel a kérdést Mikko Pilkama, a Nokia Multimédia üzleti egységének igazgatója. – Most már közvetlenül a Nokia Nseries készülékről is megrendelhetjük, és házhoz szállíttathatjuk a képeket – minden erőfeszítés nélkül.”

A kompatibilis Nokia Nseries multimédiás számítógépek felhasználóinak a fényképezéshez, a képek megszerkesztéséhez és a papírképek megrendeléséhez már csak egyetlen készülékre van szükségük. A kedvenc fotóinkat matricákra vagy ajándéktárgyakra, például bögrére, kirakós játékra vagy pólókra is rányomtattathatjuk, és elküldethetjük egy barátunknak.

A mobil nyomtatási szolgáltatás a készülékek Galéria alkalmazásából érhető el. Csak válasszuk ki a kinyomtatandó képet, adjuk meg a kívánt címet és a többi kért adatot, majd nyomjuk meg a „Rendelés” gombot. A rendeléseket kezelő CeWe a képeket a megadott címre küldi.

A szolgáltatásért hitelkártyával valamint országtól függően egyéb helyi számlarendezési módon lehet fizetni. A szolgáltatás népszerűsítésére, az első tíz képet minden új felhasználó ingyenesen rendelheti meg**.

A kompatibilis Nokia Nseries multimédiás számítógépek tulajdonosai a készüléken található Letöltés programmal** vagy a www.nokia.hu/fotorendeles weboldalról ingyenesen letölthetik a szolgáltatás igénybe vételéhez szükséges Nokia XpressPrint alkalmazást. A Nokia mobil nyomtatási szolgáltatás már működik, és Európa legtöbb részén* elérhető.

*Az alábbi címen található azon országok listája, ahol a szolgáltatás elérhető: www.nokia.hu/fotorendeles

**Az adatátviteli szolgáltatások díjával kapcsolatban kérjük, forduljon szolgáltatójához!

A Nokia Nseriesről

A Nokia Nseriest nagyteljesítményű multimédiás készülékek alkotják, amelyek a legújabb technológiák, a stílusos forma, és a könnyed használat ötvözésével páratlan mobil multimédiás élményt nyújtanak. A Nokia Nseries termékekkel a felhasználók bárhol és bármikor egyetlen készülékkel kikapcsolódhatnak, elérhetik az információkat, készíthetnek és oszthatnak meg fényképeket és videofelvételeket. www.nseries.com

A Nokiáról

A Nokia világelső a mobilkommunikáció területén, a konvergáló internetes és kommunikációs iparág átalakulásának és növekedésének motorja. A Nokia mobileszközök széles skáláját kínálja, amelyek zenei, navigációs, videós, televíziós, képalkotási, játék és üzleti megoldásaikkal egyedülálló élményt nyújtanak a felhasználóknak. A Nokia berendezéseket, megoldásokat és szolgáltatásokat biztosít a mobil hálózati szolgáltatók és vállalatok számára.

A Nokia Magyarország egyik vezető távközlési vállalata. A budapesti regionális székhelyű Customer and Market Operations (CMO, a Nokia Magyarországért és Romániáért felelős kereskedelmi irodája) a mobiltelefonok, multimédiás készülékek és megoldások valamint az üzleti szféra számára nyújtott megoldások és tartozékok vezető szállítója. „A jövő gyára” nevet viselő komáromi üzeme az európai piacra szállít mobiltelefonokat. Mindent egybevetve: a Nokia a távközlési ipar egyik legnagyobb külföldi beruházója hazánkban.