SanDisk Ducati ultragyors memóriakártyák

0

A SanDisk – mint a MotoGP világbajnokság Ducati Corse csapatának egyik hivatalos támogatója – Ducati név alatt kezdi el forgalmazni leggyorsabb friss memóriakártyáit.

A SanDisk Extreme® Ducati Edition CompactFlash® és a SanDisk Extreme Ducati Edition SD™ Plus maximális teljesítményt nyújt a fotósok számára, hogy elkészült képeik pillanatok alatt a kártyára kerülhessenek.

Az új kártyacsalád 4 és 8 GB-os CompactFlash, illetve 4 GB-os SDHC Plus memóriakártyákat foglal magába. Utóbbi arra is alkalmas, hogy kártyaolvasó használata nélkül közvetlenül illesszük USB aljzatba.< /p>

A SanDisk Extreme® Ducati Edition CompactFlash® kártya 45 MB/s elméleti átviteli sebességgel, a SanDisk Extreme Ducati Edition SD™ Plus 20 MB/s-os sávszélességgel bír. Az új CF kártya így 2× akkora sebességű, mint a SanDisk Extreme III, az SD Plus Ducati modell pedig 5× gyorsabb a SanDisk Extreme IV kártyánál.

Az új termékeket augusztusban vezetik be a piacra. A 4 GB-os CompactFlash 165 USD, a 8 GB-os változat 315 USD, míg a 4 GB-os SDHC Plus kártya 123 USD áron kerül forgalomba.