onOne Essentials 2

0

A képszerkesztő pluginjeiről ismert onOne Softver bemutatta Essentials csomagjának legfrissebb, 2-es változatát. Az új kiadvány négy különálló plugint tartalmaz és Adobe Photoshop Elements alá telepíthető.

A „Make it better” fantázianevű szekció megegyezik a cég PhotoTune kiegészítésével. Segítségével eltávolíthatjuk a szkennelt képre került karcokat, porszeneket, beállíthatjuk a világosságot, kontrasztot és a színeket, de élesíthetünk, vagy akár zajszűrést is végezhetünk.

A „Cut it out” rész a jól ismert Mask Pro pluginen alapul. Bármilyen alakzatot kivághatunk a fotóból a fejlett maszkolási technikáknak köszönhetően, melyek a Photoshop Elements képességeit is tovább bővítik.

A „Frame it” az onOne PhotoFrame szoftverére támaszkodik és számos sablon kiválasztásával hozhatunk létre egyedi kereteket a képek köré.

Végül az „Enlarge it” a cég Geniune Fractals méretező algoritmusára épül. A fényképek sokkal jobb minőségben méretezhetők át, mint az alapprogram beépített beállításainak használatával.

Az onOne Essentials Windows operációs rendszer alatt az Adobe Photoshop Elements 4, 5 és 6-os verzióival, Mac OS alatt a 3 és 4-es verziókkal használható. A szoftverlicensz 59,95 dollárért vásárolható meg.