Megjelent az Adobe Photoshop Elements 6 Mac-re

0

2008. második negyedévétől lesz megvásárolható az Adobe eltérő igényeket is kielégítő Photoshop Elements rendszerének 6-os verziója Macintosh operációs rendszerhez.

Sajtóközlemény:

Az Adobe bemutatta a Photoshop Elements 6 Mac változatát

*Az eladási listákat vezető házi fényképszerkesztő program a teljesítményt egyszerűséggel párosítja

San Jose, USA, 2008. január 10. – Az Adobe Systems Incorporated (Nasdaq: ADBE) ma bejelentette, hogy az Adobe® Photoshop® Elements 6 szoftver Macintosh® változata már előrendelhető a www.adobe.com/go/buyphotoshop_elements_mac címen. A Photoshop Elements 6 szoftver Mac® változata a teljesítményt egyszerűséggel párosítja, így az eltérő szintű felhasználók is könnyen érhetnek el kiváló eredményeket digitális fényképeikkel. A 2008. 2. negyedév elején megjelenő szoftverrel a Macintosh közösség már a Macworld konferencián (San Francisco, 2008. január 14-17., S1302 stand) ismerkedhet meg.

„Izgatottan mutatjuk be a Photoshop Elements vadonatúj verzióját a Macworld-ön” – mondja John Loiacono, az Adobe kreatív megoldások üzletágának első alelnöke. „Az új kiadással az volt a célunk, hogy tovább egyszerűsítsük a mindennapi és a bonyolultabb feladatok elvégzését. A Photoshop Elements 6 Macintosh változatával az emberek gyorsan rendezhetik a fényképeket, könnyen alkalmazhatnak komolyabb szerkesztési trükköket, és kreatív módon oszthatnak meg olyan fényképeket, amelyekre minden joggal lehetnek büszkék.”

Fényképek legjobb formában
A Photoshop Elements szoftver segítségével a fényképészet kedvelői gyorsan és egyszerűen érhetik el a kívánt eredményeket. A szabadalmazott Photomerge® technológiára épülő új jellemzők segítségével a felhasználók több egymás utáni felvételből a legjobb arckifejezéseket és gesztusokat könnyedén kiválogatva egyetlen tökéletes csoportképet készíthetnek. Az új Quick Selection eszköz a kijelölés és javítás egykor időigényes feladatát egyetlen kattintássá rövidíti le. Három különböző felkészültségi szintnek megfelelően kialakított szerkesztési mód közül választhatnak a kezdő vagy profi fényképészek. Az új Guided Edit mód végigvezeti a felhasználókat a fényképkorrekciós lépéseken. A szerkesztést egyszerűsítik a Photoshop Elements 6 szoftver jól áttekinthető képernyői, a program számos lehetőségéhez pedig új fülek biztosítanak egyszerű hozzáférést. A további újítások közé tartozik a javított konverziós eszköz, amely a színes képeket rendkívül elegáns, árnyalt fekete-fehérré alakítja át.

Fényképek szórakoztató, különleges készítése és megosztása
A Photoshop Elements 6 szoftver kreatív lehetőségeket kínál az élmények szórakoztató és élvezetes előadásához. A testre szabható elrendezésekkel a felhasználók emlékkönyv oldalakat, fényképes könyveket, üdvözlőlapokat készíthetnek, amelyeket CD/DVD-lemezre írva igen hatásosan oszthatnak meg úgy, hogy semmilyen előzetes felkészültség nem kell hozzá. A megosztási lehetőségek közé tartozik még a nyomatrendelés, online fotóalbumok elhelyezése a weben, a fényképekből valódi amerikai levélbélyegek nyomtatása és az alkotások bemutatása a CEIVA Digital Photo Frame™ képkeretben.

Árak és beszerzési lehetőségek
Az Adobe Photoshop Elements 6 szoftver Macintosh változata a Mac Leopard (Mac OS X v. 10.5), illetve Mac OS X 10.4.8 és későbbi verziókon fut és már előrendelhető a www.adobe.com címen. Az egyéb nyelvi változatokra, illetve árakra, frissítésre és más országokban a támogatási politikára vonatkozó tájékoztatás az alábbi címen található: www.adobe.com/go/photoshopelmac.

*Forrás: The NPD Group / Retail Tracking Service (2002. április – 2007. november) az eladott darabszámok alapján.