Fotózz Klub III: objektívekről kötetlenül

0

Pénteken megtartottuk a Fotózz Klub harmadik rendezvényét, aminek fő témája az objektív volt. A kb. harminc fős társaságnak Imre Tamás fotográfus tartott előadást az objektívek legfontosabb jellemzői, majd bemutatta az eseményen a Hama kft által képviselt Sigma gyár legfontosabb termékeit. Az objektívek többségét az előadás alatt és után saját vázon is ki lehetett próbálni. Imre Tamás a prezentációjában igyekezett megosztani a saját tapasztalatait az egyes objektívekről, de nem egyszer érkezett megerősítés vagy néhol cáfolat a Fotózz.hu tagok felől is.

Bondár Tibor a kipróbálható Sigma objektívekkel (kép: puruczki-2)

Imre Tamás fotográfus (kép: puruczki-2)

A helyszínen kipróbálhatók voltak olyan objektív különlegességek is, mint például az új, digitális fényképezőgépek kisebb érzékelőméretéhez tervezett 4,5 mm-es cirkuláris halszem objektív, vagy a Sigma 500mm f/4.5 APO EX DG HSM.

Reméljük, hogy a rendezvényen részt vevők hasznos tapasztalatokkal lettek gazdagabbak, és választ kaptak az objektívválasztással kapcsolatos kérdéseikre. Köszönjük Bondár Tibor (Hama Kft.) és Imre Tamás segítségét!