Casio Exilim Pro EX-F1

0

Casio Exilim Pro EX-F1

A Casio fényképezőgépek hazai importőre a mai napon Magyarországon is bemutatta a sajtónak a Casio legújabb csúcsmodelljét, az 1200 kép/mp-es sebességgel videózni képes Exilim Pro EX-F1-et. A bridge kategóriába sorolható, 12x zoomátfogású objektívvel szerelt 6 megapixeles fényképezőgép elsősorban sebességével tűnik ki kategóriatársai közül. Bár a fent említett sebességgel csak kis felbontásban képes videót rögzíteni, ez is elég ahhoz, hogy olyan mozgásokat rögzíthessen és figyelhessen meg a felhasználó, amit szabad szemmel nem is lehet érzékelni. Sorozatfelvételi sebességével az EX-F1 a ma kapható leggyorsabb „consumer” digitális fényképezőgép.

Persze az Casio EX-F1 tud az átlagos hobbifotósnak/videósoknak is használható funkciókat kínálni. A legérdekesebb talán, hogy teljes felbontás (FULL HD) mellett képes videófelvételt rögzíteni másodpercenként 60 félképes (30 képes) sebességgel. A 6 megapixeles felbontásnak köszönhetően a képminőség (leginkább zajmentesség terén) várhatóan felülmúlja a kompakt kategóriában ma megszokott szintet. A fényképezőgép tesztjét már elkezdtük, a cikk megjelenése május 12-én várható.

A Casio Exilim Pro EX-F1 már kapható a szaküzletekben, fogyasztói ára valamivel kevesebb, mint 200 ezer forint. Hogy megéri-e az árát, az a hétfőn megjelenő cikkünkből remélhetőleg kiderül.