Legyél divatfotós!

0

Nevezz be az ELLE magazin divatfotó versenyére, s ha a zsűri a Te képed ítéli a legjobbnak, egy divatfotózás nyerhetsz, s fotóidat meg is jelentetik a születésnapi számban, emellett egy bemutatkozó oldalt is biztosítanak számodra egy évig.

Sajtóközlemény:

Szeretnél az év divatfotós felfedezettje lenni?

Vegyél részt az ELLE magazin és a divatlap.hu divatfotó versenyén, és ha igazán tehetségesnek érzed magad, add meg nekünk az esélyt, hogy felfedezzünk, és akár nemzetközi karriered elindításában is közreműködjünk.

Küldj három saját készítésű divat fotót, szabadon választott stílusban és témával, melyek közül neves zsűri fogja kiválasztani a győztest.

A győztes számára az ELLE egy divatfotózást biztosít, és a képeket megjelenteti a lap születésnapi számában, a divatlap.hu pedig egy bemutatkozó oldalt ajánl fel egy évre, amely idő alatt a nyertes a képeit szabadon frissítheti.
További három fotós pedig egy-egy félévre szóló bemutatkozó oldal lehetőségét kapja a divatlap.hu-n.

A fotókat 2008. május 20-ig várjuk jpg vagy gif formátumban, lehetőleg 2 MB alatti méretben a divatfoto@divatlap.hu címre, illetve tetszőleges méretben az ELLE magazin címére
(ELLE szerkesztőség 1106 Bp. Fehér út 10. Jelige: divatfotó).

FONTOS! Mindkét címre küldjétek el a fotókat!

A versenyzők a fotók beküldésével hozzájárulnak, hogy képeiket az ELLE és a divatlap.hu egy évig felhasználja, akár a saját nyomtatott vagy online felületeiken, akár kiállítva a nagyközönség részére.