WiFi-s képkeretet kínál a Sony

0

A Sony legújabb digitális képkerete a VGF-CP1 nevet kapta és legfőbb ismérve, hogy WiFi, vagyis vezeték nélküli kapcsolattal is ellátták. A fehér és fekete színben kapható készülék megjelenésében is harmonizál a cég Vaio termékeivel, így nem csoda, hogy magán viseli a jól ismert emblémát. Segítségével még egyszerűbben áttölthetjük fényképeinket, esetleg zenefájljainkat WiFi-s notebookunkról, vagy PC-énkről. A képkeret 512 MB beépített memóriát használ, amelyből 100 MB-ot kapunk fájlok tárolására (85 MB fénykép és 15 MB hangfájl memória). A keret JPG, PNG, BMP és GIF fájlokat képes megjeleníteni, egyenként legfeljebb 3 MB-os méretig. Hangfájlokból az MP3 és a WAV formátumúak játszhatók le segítségével.

Ha nincs módunk a vezeték nélküli kapcsolatra, használhatjuk a VGF-CP1 hátulján lévő kártyaolvasót, amely Memory Stick (PRO/Duo), SD/SDHC és CompactFlash foglalatokkal rendelkezik.

A Sony VGF-CP1 digitális képkeret 7 colos (kb. 17,8 Cm) képátlójú, színes TFT LCD-t kapott, melynek felbontása 800 x 480 pixel. A készülék alaptartozéka egy infra távvezérlő.