Akkreditált alkalmazott fotográfiai képzés

0

E héát péntekig lehet jelentkezni a KREA Művészeti Iskola 2008/2009-es tenévére megirdetett közép- és felsőfokú, akkreditált képzéseire. A különböző művészeti szakok között újdonságként az alkalmazott fotográfia is megtalálható.

Sajtóközlemény:

MÉG LEHET JELENTKEZNI A KREA MŰVÉSZETI ISKOLA KÉPZÉSEIRE

2008. június 20-ig lehet jelentkezni a KREA Művészeti Iskola 2008/2009-es tanévre meghirdetett, akkreditált, közép-és felsőfokú, OKJ-s oklevelet adó képzéseire. Szeptemberben pótfelvételire is van lehetőség. A pótvizsgára való jelentkezések végső időpontja szeptember 18.

Induló szakok:
Lakberendezés, Stylist, Enteriőrtervezés, Divattervezés, Tervezőgrafika, Tervezőoperátor és Kiadványszerkesztés.

Új szakok:
Smink és öltözködéskultúra, Alkalmazott fotográfia.

A képzések időtartama a közép- vagy felsőfokú képzésnek megfelelően négy-nyolc szemeszter. A négy féléves kurzusok teljesítése után a hallgatók államilag elismert, akkreditált, középfokú OKJ-s oklevelet, a nyolc féléves képzés teljesítése után pedig a FAT és az OKÉV által elismert és akkreditált, felsőszintű magániskolai oklevelet kapnak.

További információk: www.kreaiskola.hu

A KREA-ról:
A KREA Művészeti Iskola 1995 óta működik szabadszellemű környezettervező magániskolaként. Intézményünkben akkreditált, felnőttképzés rendszerű, közép- és felsőszintű képzés folyik. A képzések időtartama 4-8 szemeszter, a közép- vagy felsőfokú képzésnek megfelelően. Az itt szerezhető diploma felsőszintű magániskolai oklevél. Minden szakunkon – Lakberendezés, Stylist, Enteriőrtervezés, Divattervezés, Smink és öltözködéskultúra, Alkalmazott fotográfia, Tervezőgrafika, Tervezőoperátor és Kiadványszerkesztés – 4 félév után OKJ-s középfokú állami oklevél is szerezhető.
Az iskolán belül működő KREA Kortárs Művészeti Műhely rendszeresen rendez kiállításokat Kreán belül és kívül, valamint szakmai beszélgetéseket, előadásokat, szimpóziumokat, és évente egyszer nyilvános jótékonysági árverést valamely közhasznú alapítvány számára.