Jubileumi album a Győri Fotóklubtól

0

A Győri Fotóklub idén ünnepli fennállásának 50. évfordulóját, mely jeles eseményt Dezső László fotográfus gyergyószentmiklósi kiállításával, valamint az alkotó műveiből készült album megjelentetésével ünnepli. Az A4+ kivitelű fotóalbum 160 oldalon mutatja be a természetfotós több éves munkásságát, melynek fő témái a Gyilkos-tó és a Nagy-Hagymás hegység.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Az 50 éves fennállását ünneplő Győri Fotóklub újabb jeles eseménye lesz december 6-án 17 órakor Erdélyben. A Hargita megyében, Gyergyószentmiklóson élő tagjának, Dezső László természetfotográfusnak, kiállítás megnyitóval egybekötött könyvbemutatójára kerül sor.

Világszép Gyilkos-tó Mesevilág a havasok keblén című képes albumot, mely a világhírű Gyilkos-tavat és Nagy-Hagymás hegységet mutatja be, a gyergyószentmiklósi Pro Art Galériában ismerteti Szabó Béla fotóművész, a Győri Fotóklub elnöke. A nagyméretű (32×24 cm-es, 160 oldalas) fotóalbumban az alkotó több éves munkáját tárja az olvasó elé. A csodálatos fotók egy olyan világot mutatnak be az olvasónak, amelynek megmutatására csak egy olyan fotográfus képes, aki ismeri ennek a csodálatos, de egyben zord vidéknek minden rejtelmét és csodáját.

A könyv Magyarországon megrendelhető a következô címen:

Szabó Béla 9153 Öttevény, Fő u. 57.
E-mail: belafoto@t-online.hu
Tel: 30/9592-760
7500 Ft + postaköltség utánvéttel.

Erdélyben a Mark House Kiadónál:

Gyergyószentmiklós 535500, Gábor Áron u. 4. sz.,
Tel.: 0266-364.674
illetve az info@markhouse.ro e-mail címen
90 lej + postaköltség utánvéttel.