A Hajdúság természeti értékei

0

Hajdúböszörmény, Hajdúnánás vagy Hajdúdorog védett és védendő természeti értékeinek bemutatására írt ki fotópályázatot a hajdúböszörményi Zöld Kör.
Nevezni elektronikus úton, vagy papírképpel lehet, legkésőbb 2009. március 10-ig.

Sajtóközlemény:

A Zöld Kör természetfotó pályázatot hirdet
„A HAJDÚSÁG TERMÉSZETI ÉRTÉKEI” címmel.

A pályázaton bárki részt vehet saját felvételével, az alábbi kategóriákban:
Tájkép,
Növény,
Állat,
Egyéb
A felvételeknek Hajdúböszörmény, Hajdúnánás vagy Hajdúdorog települések védett, vagy védendő természeti értékeit kell bemutatnia.

A legszebb felvételeket egy vándorkiállítás keretében mutatjuk be a Hajdúságban, valamint néhány kiválasztott felvételt kiadványokban is be kívánjuk mutatni – később tisztázott és egyeztetett feltételek mellett -, és a legjobb felvételek készítőit díjazzuk.

A felvételeket egy 5 tagú szakmai zsűri értékeli, amelynek eredményét 2009. április 22-én (a Föld Napján) hirdetjük ki a hajdúböszörményi Sillye Gábor Művelődési Központban e célból megrendezendő ünnepség keretében.

Nevezési díj nincs!

A pályaműveket ez év március 10-ig kérjük eljuttatni (bármely formátumban, de az elektronikus változatokat preferáljuk) Bodai Nóra önkéntes programvezető részére!

A pályaművek kapcsán kérjük minimálisan az alábbi adatokat megadni: a felvétel készítőjének nevét (valamint születési évét és elérhetőségét), a fotó címét és készítés helyszínét.

ZÖLD KÖR – a Föld Barátai Magyarország tagja
4220 Hajdúböszörmény, Bocskai tér 2.
E-mail: nori@zoldkor.net

Bővebb információ:
06 (52) 280-038