Díjazott Canon nyomtatók

0

A Buyers Laboratory Inc., minden évben, szakmai szempontok alapján díjazza a világ legjobb képalkotó berendezéseit, melyek között idén a Canon négy IR-szériás nyomtatója kapta a „legjobb multifunkciós nyomtató termékcsalád” elismerést.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Hatodik alkalommal is a Canon multifunkciós termékcsaládja a legjobb

* A Canon 2000 óta hatodik alkalommal nyerte el a Buyers Laboratory legjobb MFP termékcsaládnak járó díját
* A világ vezető, képalkotó termékeket vizsgáló független tesztelője 2008 második félévében a Canon négy multifunkciós nyomtatóját ismerte el a legjobbaknak járó *Pick of the Year* elismeréssel

Budapest, 2009. február 04. – A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata nyerte el a legjobb multifunkcionális nyomtató (MFP) termékcsaládnak járó díjat a Buyers Laboratory Inc. (BLI) vállalattól. A világ vezető, képalkotó termékeket vizsgáló független tesztelője a Canon színes és fekete-fehér multifunkciós nyomtatóit jutalmazta az elismeréssel, amelyek számos különböző kategóriában kiválóan teljesítettek.

A BLI *Az év legjobb MFP termékcsaládja* díjat rendszeres és alapos laboratóriumi vizsgálatok alapján ítéli oda a multifunkciós nyomtatócsaládok legjobbjának. A BLI ezenkívül a kategóriájukban legjobban teljesítő termékeket minden évben kétszer a legjobbaknak járó *Pick of the Year* címmel is kitünteti. A multifunkciós nyomtatóknak számos területen, többek között a megbízhatóság, a termelékenység, a képminőség, a felhasználóbarát kezelés, az informatika, valamint a biztonság területén kell kiemelkedő teljesítményt nyújtaniuk. A Canon megbízható, csúcsminőségű fényképnyomtatását a BLI négy díjjal ismerte el a tavalyi év végén. A kategóriájukban vezetőknek számító eszközök között található a fekete-fehér iR 3225, iR 3235N és iR 3245N, valamint az iR C1021i színes, kis munkacsoportoknak szánt multifunkciós nyomtató.

*A BLI díja a nyomtatási iparágban kiemelkedően teljesítő eszközöket jutalmazza. Az összesítő tesztek eredményei alapján a Canon multifunkciós nyomtatói 2008-ban felülmúlták a versenytársakat, így érdemelték ki az év legjobb MFP termékcsaládjának járó címet. A vállalat multifunkciós nyomtatói 2005 óta 23 díjat gyűjtöttek be, tavaly pedig többet, mint bármely versenytársuk* – mondta David Sweetnam, a BLI európai laboratóriumának kutatási vezetője.

*Megtisztelő, hogy a Canon hatodik alkalommal is elnyerte az év legjobb MFP termékcsaládjának járó BLI díjat. A BLI elismerései igazolják a vállalat vezető pozícióját mind a színes, mind pedig a fekete-fehér multifunkciós nyomtatók piacán* – mondta Paul Rowntree, a Canon Europe európai marketingigazgatója. *Tisztában vagyunk vevőink sokszínű igényeivel: a kisvállalatok vagy egyéni vállalkozók szükségletei nagymértékben különböznek a nagyvállalatok elvárásaitól. Eszközeink, szoftvereink és professzionális szolgáltatásaink széles választékának köszönhetően minden egyes üzleti ügyfél képalkotási igényét ki tudjuk elégíteni* – tette hozzá végül Rowntree.