Windows 7 fotópályázat

0

A Microsoft nemzetközi fotópályázatot írt ki, melynek célja, hogy a megmérettetésre nevezett fotósok elkészítsék a hamarosan megjelenő Windows 7 operációs rendszer háttérképeit. A verseny témája természetesen Magyarország, azon belül pedig bármely ránk jellemző épület, vagy tájegység. A nyertesek fotói országspecifikus képcsomagokként lesznek letölthetők a szoftverfejlesztő honlapjáról. A pályamunkák 2009. július 31-ig küldhetők be.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Kedves Fotós Kollégák!

Ezúton szeretném a hamarosan megjelenő új operációs rendszerünk, a Windows 7 kapcsán meghirdetett fotópályázatunkat figyelmetekbe ajánlani!

A Windows 7 megjelenését követően egy külön csomagban bárki letöltheti majd az országspecifikus háttérképeket, köztük a Magyarországon készült fotókat is. Ezen fényképek elkészítésére nyílt fotópályázatot írtunk ki: szeretnénk bárkinek megadni a lehetőséget, hogy benevezze fotóját, amely hazánk legérdekesebb, legjellegzetesebb táját, épületét ábrázolja.

A pályázatot két kategóriában hirdetjük meg: felnőtt és ifjúsági kategóriákban. A pályamunkák beérkezési határideje 2009. július 31.

A pályázókat kategóriánként külön díjazzuk. Az első helyezett mindkét kategóriában egy-egy notebookot, egy magyar nyelvű Windows 7 operációs rendszert, valamint egy Expression Media fotókatalogizáló programot vihet haza.

A második helyezett egy Xbox360 játékkonzolt, egy magyar nyelvű Windows 7 operációs rendszert, és egy Expression Media fotókatalogizáló programot nyerhet.

(A Windows 7 csomagokat a megjelenést követően adjuk át a szerencsés nyerteseknek.)

A további tíz legjobb kép beküldőjét Microsoft ajándékcsomaggal jutalmazzuk.

Az első öt legjobb fotó készítője ezen kívül meghívást nyer az őszi, budapesti Windows 7 bemutató rendezvényre, ahol alkotásaik nyomtatásban is kiállításra kerülnek.

A pályázat részletei itt olvashatók: www.microsoft.hu/fotopalyazat