HP Deskjet F2480 és F4580

0

A HP bemutatta két legújabb multifunkciós nyomtatóját a Deskjet F2480 és F4580 modelleket, melyeket elsősorban az otthoni felhasználóknak ajánl. A nyomtatás mellett másolás és lapolvasás funkcióval is ellátott készülékek olcsó áron kerülnek bevezetésre, kihasználják a HP Smart Web Printing nyújtotta előnyöket, megfelelnek az ENERGY STAR szabványnak, és négygombos vezérlésük révén kezelésük is gyerekjáték.

HP Deskjet F4580

HP Deskjet F2480

A nagyobb, F4580-as modell a felsorolt funkciók mellett vezeték nélküli csatlakozással is használható, és percenként 22 színes, illetve 28 fekete-fehér oldal kinyomtatására képes.

Sajtóközlemény:

Produktivitás megfizethető áron: új többfunkciós HP Deskjet nyomtatók

BÖBLINGEN (Németország), 2009. szeptember 21. – A HP ma bemutatta HP Deskjet termékcsaládja új többfunkciós nyomtatóit: a produktivitást megfizethető áron javító HP Deskjet F2480 és F4580 modelleket.

A HP Deskjet F2480 All-in-One sorozat azoknak a nyomtatás mellett alkalmanként másoló és szkennelő otthoni felhasználóknak készült, akik pénztárcájukat kímélő nyomtatót keresnek a HP Deskjet családnál megszokott közismerten egyszerű kezelési jellemzőkkel. Az egyszerű, négygombos vezérlés megkönnyíti a nyomtatást és a másolást, a tintaszint csökkenésére figyelmeztető jelzőfény és a patron akadálytalan elérése pedig a kellékanyagcserét is felgyorsítja. A funkcionalitás és ár terén egyaránt verhetetlen csomagot papírtakarékos nyomtatási parancsikon jellemzői teszi teljessé.

A HP legmegfizethetőbb vezeték nélküli többfunkciós gépe, a HP Deskjet F4580 rendkívül versenyképes áron nyújt kipróbált megbízhatóságot – változatlan funkcionalitással. A költségtudatos otthoni felhasználóknak szánt eszköz a nyomtatási, másolási és szkennelési képességek mellett vezeték nélküli csatlakozást is biztosít, így felhasználói szabadon, otthonuk bármely pontján kiváló minőségű dokumentumokat nyomtathatnak.(1) A rendszer maximális nyomtatási sebessége 28 fekete-fehér vagy 22 színes oldal percenként(2). Az opcionális nagy kapacitású tintapatron még produktívabb munkavégzést tesz lehetővé.

Mindkét új gép megfelel az ENERGY STAR® szabvány követelményeinek, használja a HP Smart Web Printing(3) és a nyomtatási parancsikon funkcióit, csökkentve a tinta- és papírpazarlást, és ingyenes patron-újrahasznosítási szolgáltatások igénybevételére jogosít a HP Planet Partners(4) programon keresztül. A HP Deskjet F4580 20 százalékban újrahasznosított anyagból készül, így ez a nyomtató nem csak ügyfeleink pénztárcáját, hanem a környezetet is kíméli.

Fejlett nyomtatás, nagy teljesítmény

A költségtudatos felhasználóknak tervezett HP Deskjet F2480 és F4580 nyomtatók HP 300/300XL fekete és háromszínű (ciánkék, bíbor és sárga) tintapatronokkal készítenek kiváló minőségű nyomatokat. Az akár 2,5-szeres oldalkapacitású HP 300XL patronok(5) jobb ár-érték arányhoz juttatják a felhasználót.

Új csomagolás

A HP Deskjet All-in-One sorozat és a kompatibilis HP-kellékanyagok csomagolása – az asztali és noteszgépek mintáját követve – a HP elegáns fekete dizájnjára épül, élénk képekkel, könnyen értelmezhető ikonokkal. Az új csomagolásnak köszönhetően a vásárlók könnyen azonosítani tudják a HP-termékeket az üzletekben.

Ár és piaci bevezetés (6)

A HP Deskjet F2480 ajánlott végfelhasználói ára 14 990 Ft. A termék 2009 szeptemberétől kapható Magyarországon.

A HP Deskjet F4580 ajánlott végfelhasználói ára 19 990 Ft. A termék 2009 októberétől kapható Magyarországon.

A Magyarországon kapható tintapatronok ajánlott végfelhasználói ára:

  • HP 300 fekete tintapatron: 4 291 Ft.
  • HP 300 háromszínű tintapatron: 5 040 Ft.
  • HP 300XL fekete tintapatron: 8 3333 Ft.
  • HP 300XL háromszínű tintapatron: 9 802 Ft.