Az ősz színei a kertemben

0

2009. október 31-ig várják őszi képeinket a Budai Kertcentrum Kft. által kiírt pályázatra.
A fotókat digitális úton kell beküldeni, leírással együtt.

Sajtóközlemény:

„AZ ŐSZ SZÍNEI A KERTEMBEN” FOTÓPÁLYÁZAT

Pályázati feltételek

A fotópályázat kiírója: Budai Kertcentrum Kft

A pályázati anyagok végső beérkezési határideje: 2009. október 31. 24:00.

A pályázat nyerteseinek névsora 2009. novebmebr 15-től megtekinthető honlapunkon, a www.budaikertcentrum.hu-n.

A pályázaton részt vehet minden természetes személy, aki saját kerttel rendelkezik.

Pályázni az ősz színeibe öltözött kertről készült 3-5 darab, digitális (jpg, jpeg formátum, a képek összmérete nem haladhatja meg az 5Mb-ot) vagy hagyományos fotóval, és a kert rövid bemutatásval lehet.

A leíráshoz néhány ötlet:
– mikor készült a kert
– saját munka, vagy kertépítő készítette
– milyen növények kerültek beültetésre
– melyik a kedvenc rész benne, miért szereti.

A pályamunkákat e-mailben (az informatika@budaikertcentrum.hu e-mail címre) vagy postán (Budai Kertcentrum Kft., 1021 Budapest, Budakeszi út 95.) illetve személyesen (II. kerület Budakeszi út 95.) várjuk, a Tárgy mezőbe „Az ősz színei a kertemben” kerüljön, mely szöveg a borítékra is kerüljön rá, amennyiben a postai utat választják.

A pályázat tartalmazza a pályázó adatait: név, cím, telefonszám, illetve egy választott jeligét.

A csatolt képek elnevezése a jelige + sorszám legyen, illetve a csatolt leírás is a jelige néven legyen elmentve, az alábbi módon: jelige1.jpg, jelige2.jpg, jelige3.jpg és jelige.doc vagy jelige.pdf

A pályázó a képek beküldésével elismeri, hogy azokat saját maga készítette.

A pályázó tudomásul veszi, hogy a beadott képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a fotó beküldőjét terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

A résztvevő a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul, hogy a szervezők a pályázattal kapcsolatos publikációkban képeiket térítésmentesen használják, a pályázathoz kapcsolódó internetes oldalakon megjelentessék.

Az elektronikus formában beküldött képek korrekciója, módosítása, retusálása képszerkesztő programokkal nem megengedett. Ezalól kivételt képez a kivágás, vágás (crop), és az átméretezés.

A beküldött pályázatokat független szakmai zsűri bírálja el.

A nyeremények a következők:
I. helyezés
40 ezer + 40 ezer forint értékű, a Budai Kertcentrumban beváltható vásárlási utalvány (növényekre + kerti dekorációra) + ajándékcsomag
II. helyezés
20 ezer + 20 ezer forint értékű, a Budai Kertcentrumban beváltható vásárlási utalvány (növényekre + kerti dekorációra) + ajándékcsomag
III. helyezés
10 ezer + 10 ezer forint értékű, a Budai Kertcentrumban beváltható vásárlási utalvány (növényekre + kerti dekorációra) + ajándékcsomag

A nyerteseket e-mailben, illetve postán értesítjük. A nyeremények átvétele személyesen, a Budai Kertcentrum Kft telephelyén, (1021 Budapest, Budakeszi út 95.) történik, előzetes telefonos egyeztetés alapján.

A pályázó a regisztrációval hozzájárul személyes adatai rögzítéséhez, és nevének a Pályázattal kapcsolatos nyilvánosságra hozatalához.

A beküldött adatokat (cím, telefonszám, e-mail cím) bizalmasan kezeljük, azt harmadik fél számára nem adjuk át. A zsűrizés során a pályamunkák jeligével ellátottan kerülnek elbírálásra.

Adatkezelési nyilvántartási számunk: 02952-0001

Támogatóink: PMS Hungary Kft, Substral

Média támogatóink: edenkert.hu – Édenkert Magazin

A Budai Kertcentrum dolgozói, a szakmai zsűri tagjai, hozzátartozóik, a PMS Hungary Kft, és a Substral alkalmazottai valamint közvetlen hozzátartozóik nem nyújthatnak be pályázatot.