Panasonic LUMIX fotópályázat, sokadszor

0

A Panasonic újra meghirdette, immár hagyományossá vált Lumix fotópályázatát, mely novembertől, jövő májusig tart. A verseny mottója, „Jelenítsd meg a zenét!”, a kész műveket pedig profi szakemberekből álló zsűri értékeli majd minden hónapban és a verseny végén. A havi és az abszolút győztesek értékes tárgyjutalmakat vihetnek haza, a Paqnasonic termékkínálatából.

További részletek az alábbi sajtóközleményben, illetve a közölt linken.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A Panasonic idén is meghirdette LUMIX fotópályázatát

Az idei verseny témája a zene megjelenítése

Budapest, 2009. október 30. – A Panasonic meghirdette a nyolcadik online LUMIX Award digitális fotópályázatot, amely 2010. április 30-ig tart. A verseny a ” Jelenítsd meg a zenét!” téma köré épül. A nevező fotósoknak minden hónapban egy olyan digitális képet kell beküldeniük, amely vizuálisan érzékelhetővé teszi a zenét, azt a pillanatot, amikor a zene – akár egy hangszer, vagy bármilyen más eszköz segítségével – megszólal.

A verseny hat hónapon át, idén novembertől 2010 áprilisáig tart. A profi fotósokból és kreatív igazgatókból álló független szakmai zsűri minden hónapban kiválasztja az adott hónap legjobb fotóját, amelynek készítője egy Panasonic LUMIX DMC-ZX1 típusú digitális fényképezőgépet nyer. A verseny abszolút győztese, aki a hat hónap alatt a legjobb képet készíti, egy LUMIX DMC-GF1-et, a Panasonic legkönnyebb, cserélhető objektíves digitális fényképezőgépét nyeri, amit rögtön ki is próbálhat a Blue Man Group egyik előadásán. A második és harmadik helyezettet egy-egy LUMIX DMC-FZ38 fényképezőgéppel jutalmazzák.

“Reméljük, a LUMIX fotópályázat arra készteti a digitális fotózással foglalkozókat, hogy kreativitásukat bizonyítva megmutassák, hogy egy olyan láthatatlan dolog, mint a zene is megjeleníthető” – mondta Sven Dabelstein, a Panasonic szenior marketingmenedzsere.

A LUMIX Award digitális fotópályázat – amelyet 2002-ben indított el a Panasonic – az elmúlt évek alatt egy egész Európára kiterjedő online versennyé vált. A megmérettetés célja a fotósok kreativitásának ösztönzése, és egy olyan interaktív platform létrehozása, ahol a fotósok megoszthatják egymással és a nagyvilággal munkáikat. A verseny minden évben egy előre meghatározott téma köré épül.

További információt a versenyről, a szabályokról a www.lumixaward.com oldalon talál. A beküldött fotók is itt tekinthetők meg.

  • A novemberi díjért az október 28. és november 28. között beérkező képek szállhatnak versenybe.