Stílusos és Harmonikus Otthon fotópályázat

0

2010. január 31-éig várják e-mailben a nevezéseket.
A fődíj 45.000 Ft értékű ajándék.

Sajtóközlemény:

Stílusos és Harmonikus Otthon fotópályázat

Enteriőr fotópályázat részvételi feltételek:

A fotópályázat szervezője
www.lakberendezotanfolyam.hu. Cím: 1026 Budapest, Pasaréti út 60. a továbbiakban Szervező

A nyereményjátékban résztvevő személyek
A nyereményjátékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy.

Az enteriőr fotópályázat nyereményjáték időtartama
A nyereményjátékra 2010. január 31.-ig várjuk a beküldött fényképeket.

Enteriőr fotópályázat részvételi szabály
A játék menete:
Mindenki részt vehet a játékban, aki Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy.
A www.lakberendezotanfolyam.hu honlapon megjelenő információk birtokában annak szellemiségét megtartva küldi be pályázatát.
A pályázati anyagot elektronikusan küldi át a lakberendezokurzus@gmail.com e-mail címre.
Az e-mailnek tartalmaznia kell az alábbi kötelező elemeket az érvényes pályázás érdekében: Pályázó teljes neve, neme, kora, címe, e-mail címe, telefonszáma.
A pályázati anyag hiánytalan elküldése esetén Ön bekerül az aktív pályázók közé.
A pályázatot zsűrizés útján értékeljük. A szakértő zsűri tagjai: Imre Barnabás – www.barnabaas.hu, enteriőr fotós; Szentiváni János – www.szentivani.com, enteriőr fotós; Molnár Eszter – www.lakberendezotanfolyam.hu, Modesign lakberendező és tervezőiroda vezetője; Trom Kata – www.tromkata.hu lakberendezőtanfolyam tanár. Az utolsó pályázati anyagot 2010. január 31-én 23 óra 59 perc 59 másodperckor fogadjuk be.
Egy pályázó legfeljebb 10 fényképpel nevezhet. Korábban máshol még nem megjelent képeket fogadunk el. Tilos más személy fotója vagy korábban már bármilyen módon megjelent kép beküldése.
Az enteriőr fotópályázatra leadott fényképek témája: harmonikus enteriőr fotók, stílusos lakásrészlet, egyedi lakberendezési megoldások. A lakás stílusa nem szempont. Lehet modern, klasszikus vagy éppen eklektikus a tér. A helyiségek sem jelentenek megkötést, lehet nappali, konha, előszoba, fürdőszoba, gyerekszoba, hálószoba, vagy bármi más. Lényeges, hogy élhető otthont lássunk. Kifejezetten az esztétikus megjelenés, az ötlet és az összhatás számít.

Formai és technikai követelmények:
Képfile technikai feltételek:
filetípus: JPEG
minimális méret: 3 Megapixel
Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy manipulált fotó nem küldhető be!

Nem számít a fotó manipulálásának:
A kép megvágása, a zavaró elemek levágása.
A teljes képet érintő színkorrekció. A kép fényességének, kontrasztjának, élességének állítása.
A színes felvételek fekete-fehérré alakítása.
Analóg felvételeknél a szkennelési, digitalizálási hibák (karcolás, porszem) retusálása.

A fotók manipulálásának számít:
Képelemek kiretusálása / hozzáadása
A kép egyes részleteinek különöálló, markáns színkorrekciója
Digitális effektek vagy szűrők alkalmazása az utómunka során.

Enteriőr fotópályázat eredményhirdetés:
Egyedülálló a „Stílusos és Harmonikus Otthon” címet viselő fotópályázatunkkal szeretnénk felhívni a figyelmet a harmonikus, ízléses környezet megteremtésének fontosságára.

A verseny lezárulta után 4 fős szakértő zsűri dönt a beérkezett pályázati anyagokról. Csapatunk azon dolgozik, hogy átadja a harmonikus otthon megteremtésének szakmai ismereteit, amelyről az általános-, és középiskolában nem tanítanak, pedig tudjuk, hogy mindennapjainkat mennyire meghatározza otthonunk hangulata. Célunk az igényesség fejlesztése a képek segítségével.
A beküldött fényképekből ezért egy webgalériát hozunk létre, amelyen mindenki megnézheti a legjobb lakberendezési ötleteket, megoldásokat. A galériát folyamatosan fejlesztjük, és az anyagból fotókiállítást is tervezünk a későbbiekben.

Az első három helyezett ezen felül díjban részesül.
A nyeremények:
díj: 8 GB memóriakártya fényképezőgépbe és egy 12 alkalmas lakberendező tanfolyam. Az ajándék értéke: 45,000 forint
díj: Univerzális memóriakártya olvasó és egy hétvégi lakberendező tanfolyam. Az ajándék értéke: 30,500 forint
díj: Távoktatásban végezhető lakberendező tanfolyam. Az ajándék értéke: 24,000 forint

Az ajándékok másik személy részére átruházhatóak, de készpénzre nem válthatók. A tanfolyam előre egyeztetett időpontban végezhető.

Amennyiben a pályázat leadásakor megadott adatok hiányosak, a Szervező jogosult a személyt kizárni a versenyből.

Amennyiben a nyertes/nyertesek megadott címe nem elérhető, vagy nyereményüket nem veszik át 30 napon belül, akkor a díj automatikusan a következő helyezettre/helyezettekre száll. A www.lakberendezotanfolyam.hu fenntartja a jogot, hogy amennyiben csalást észlel, a versenyzőt kizárja a versenyből. Csalásnak minősül minden, ami a versenyfeltételekkel ellentétes.

Nyertesek nyilvánosságra hozatala, nyeremények átvétele:
A nyerteseket a megadott elérhetőségen értesítjük a zsűrizést követően.

A zsűrizés időpontja: 2010. február 3.
Az eredmény nyilvánosságrahozatal időpontja: 2010 február 5.

Szervező csak a nyerteseket értesíti.

Szervező fenntartja a jogot, hogy publikálja a fődíj nyertes nevét, fotóját. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy a neve és lakóhelyének közigazgatási megnevezése nyilvánosságra kerüljön.

Az enteriőr fotópályázat verseny nyertese a pályázaton való részvételével hozzájárul neve és fényképe nyilvánosságra hozatalához, a fényképeket a Szervező díjmentesen felhasználja nyomtatott formában, illetve a tanfolyamon.

Adatkezelés:
Az enteriőr fotópályázat során az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatokat bizalmasan kezeljük. Az önkéntes adatszolgáltatással az érintett egyben hozzájárul az adatok kezeléséhez.

A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a pályázat során átadott névre és e-mail címre a későbbiek során a www.lakberendezotanfolyam.hu hírlevelet küldjön ki, amelyekről bármikor leiratkozhat késöbb.

Jognyilatkozat:
Jelentkezők igazolják, hogy beleegyezésüket adták a képeken történő szerepléshez, annak elkészítéséhez és a www.lakberendezotanfolyam.hu általi felhasználáshoz kommunikációs célokra is. Továbbá kijelentik, hogy a szervező hobbi lakberendező tanfolyamot nem terheli semmilyen további felelősség a beküldött képek felhasználásával kapcsolatban. A Pályázó szavatolja a jelen nyilatkozat alapján létrehozott fotókra vonatkozó vagyoni szerzői jogokat illetően, hogy azok felett korlátlan rendelkezésre jogosult, és jelen dokumentum elfogadásával beleegyezik a fotók felhasználására a www.lakberendezotanfolyam.hu céljaira.

Vegyes rendelkezések:
A pályázaton való részvétel a hivatalos szabályzat automatikus elfogadását jelenti, amelyet a pályázók megtekinthetnek interneten, a www.lakberendezotanfolyam.hu oldalon.

A Szervező a nyereményjátékkal és annak szabályaival kapcsolatosan levelezést nem folytat.

A nyeremény átvétele után az azzal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért a Szervező felelősséget nem vállal.

A nyereményigény elévül az adott nyeremény sorsolásától számított 30 nap után. A Szervező csupán a hivatalos játékszabályban definiált ajándéktárgyak átadására kötelezhető.

Ha a pályázó a 18. életévét még nem töltötte be és/vagy korlátozottan cselekvőképes személynek minősül, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, a nyeremény átvételére és igénybevételére, valamint a jelen játékszabályzat szerinti adatkezeléshez való hozzájárulásra csak a törvényes képviselőjével vagy gondnokával együtt – elvált szülők esetén a szülői felügyeletet gyakorló szülővel együtt jogosult. 14 év alatti, illetve cselekvőképtelen nyertes esetén a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére, illetve a jelen játékszabályzat szerinti adatkezeléshez való hozzájárulásra kizárólag a nyertes törvényes képviselője vagy gondnoka jogosult.

A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek elkészítésével és nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

A résztvevő a pályázat anyag elküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul, hogy a rendezők a pályázattal kapcsolatos publikációkban képeiket térítésmentesen használják.

A versenyző a fotópályázatra való regisztrációval elfogadja:
hogy a fotópályázaton való részvétellel lemond a szerzői jogokról a www.lakberendezotanfolyam.hu javára a képi tartalom esetében
hogy az esetleges csalások észlelése esetében a www.lakberendezotanfolyam.hu a fotót törölni fogja és a versenyből kizárja