X-Rite ColorChecker Passport

0

Az X-Rite legújabb terméke a zsebméretű ColorChecker Passport, melyet digitális fotósok számára fejlesztett ki a színkalibrálás terén komoly múlttal rendelkező cég, és már idehaza is elérhető. A bárhová magunkkal vihető kis műanyagtok három színmérő skálát tartalmaz fényképezőgépünk korrekt kalibrálásához, a fehéregyensúly beállításához. Ezen kívül egy szoftvert is kapunk hozzá, mellyel saját színprofil készülhet a gépünkhöz.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

X-Rite ColorChecker Passport®

RAW MUNKAFOLYAMAT SZÍNKEZELÉSE

Ellenőrzés és kreatív színkezelés a képalkotástól az editálásig

Csökkentse a képfeldolgozás idejét és jelentősen növelje a minőség-ellenőrzést a Raw munkfafolyamatban a hatékony X-Rite ColorChecker® Passport és az Adobe® Imaging megoldások kombinációjával. Gyorsan és könnyedén rögzítheti a pontos színt, azonnal automatikusan korrigálhatja portréit és tájképeit, valamint átfogó színellenőrzést és állandóságot érhet el a kép rögzítésétől kezdve a szerkesztésig.

A ColorChecker Passport egy hatékony eszköz a képalkotástól a szerkesztésig, minden fotográfusnak, aki pontosabb, állandó színeket kíván elérni, valamint rugalmas és kreatív munkát kíván végezni. Emellett, ha a ColorChecker Passport-ot az Adobe® Imaging megoldásaival kombinálja, mégtöbb lehetőség nyílik meg Ön előtt. A ColorChecker Passport három fotográfiai referenciaábrát tartalmaz egy zsebméretű, zárható és biztonságos tokban, pozícionáható állvánnyal, amelyet a fényképkészítési körülményeknek megfelelően pozícionálhat.

A referenciaábrák megfelelő alapot, bázispontot és segítséget nyújtanak Önnek a különböző fényviszonyok mellett. A ColorChecker Passport csomagban található kamera-kalibrációs szoftver sokoldalú funkciói mellett rugalmas és hordozható, útlevél méretű eszköz a színkezeléshez.