Komoly támogatás a PhaseOne vásárlóinak

0

A PhaseOne, mint a középformátumú digitális vázak vezető gyártója eddig példa nélküli befektetés védelmi tervet dolgozott ki.

Az elgondolás szerint egy új termék piacra kerülését követő 6 hónapon belül ha egy PhaseOne termék tulajdonos új készüléket vásárol, támogatást vehet igénybe.

Digitális hátfal vásárlása esetén korábbi hátfalát az eredeti vételi ár 90%-ában számítják be, ha a hátfal 18 hónapnál nem idősebb, s ha az új hátfal magasabb árú, mint a korábbi.
Fényképezőgép váz vásárlásakor a korábbi váz eredeti árának 50%-át számítják be, ha a régi váz 24 hónapnál nem idősebb, s az új váz drágább, mint a korábbi.
PhaseOne vagy Schneider-Kreuznach 645-ös objektív vásárlásakor a korábbi objektív eredeti árának 50%-át számítják be, ha a régi optika 24 hónapnál nem idősebb, s az új objektív drágább, mint a korábbi.

A PhaseOne új gépek vásárlási támogatására bevezetett szolgáltatása hazánkban is alkalmazásra kerül, amely a gyakorlatban lehetővé teszi, hogy minimális költséggel fejlesszük nem túl régi, középformátumú gépparkunkat” – nyilatkozta a márkát idehaza képviselő Tripont Kft.

Az vásárlók precedens nélküli támogatása minden bizonnyal jó hatással lesz az új termékek forgalmazására, amely részben, s közvetetten a gazdaság fellendítését is előidézheti.