Indul az új KREA tanév

0

Nemsokára induló új tanévére még egy bő hétig, egész pontosan 2011. szeptember 12-ig fogad el jelentkezéseket a KREA Kortárs Művészeti Iskola, mely 11 szakja között az alkalmazott fotográfia is megtalálható.

További információk az alábbi sajtóközleményben és linkeken:

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Még nincs késő jelentkezni!

A KREA Kortárs Művészeti Iskola tavaly ünnepelte fennállásának 15-dik évfordulóját. Az elmúlt tanévben az intézmény több nagyszabású rendezvényt szervezett és a hallgatói sikeresen szerepeltek nemzetközi és hazai versenyeken. A 2011/2012-es tanévre szeptember 12-ig várják a művészeti pályára készülők jelentkezését.

A KREA iskola 1995 óta nyújt magas szakmai színvonalú, államilag elismert közép- és felsőszintű művészeti képzést. A magániskola célja, hogy a hazai művészeti életben hiánypótló, szakmailag színvonalas, szellemiségében kortárs, újító és designközpontú képzést nyújtson a fiatal magyar nemzedéknek. A gyakorlat orientált képzés megvalósításáról a KREA válogatott oktatói gondoskodnak, akik a legnevesebb hazai divatmárkákhoz kötődő, gyakorló tervezők (USE Unused, Artista, Je Suis Belle, NATI 100% Pure Idea, Szűcs Edit), és neves szakemberek (a Café design ügynökség grafikustervezői, a Willbe design tervezői, Szilágyi Balázs belsőépítész, a Flashback fotósai, Dobos Tamás, Gerhes Gábor fotóművészek, az Arkitektor Építésziroda építészei), valamint főszerkesztők, divatgrafikusok, stylistok, kritikusok, képzőművészek közül kerülnek ki.

A KREA Kortárs Művészeti Iskola eddigi sikereinek köszönhetően a hallgatók olyan neves intézményekben és rendezvényeken mutatkozhattak be, amilyen a Szépművészeti Múzeum, az Iparművészeti Múzeum, a Marie Claire Fashion Days vagy a Design Hét. A diákok minden évben rengeteg lehetőséget kapnak, hogy a nagyközönség megismerje legfrissebb munkáikat; az iskola szervezte kiállítások és programok mellett a hazai és a nemzetközi media is rendszeresen foglalkozik a tehetséges alkotókkal. A tavalyi tanévben nagy sikere volt az iskola születésnapi bulijának, ahol a hallgatók különleges, egyedi dekorációval díszítették a tantermeket, az év végén pedig a diplomázó diákok egy használaton kívüli, de nem mindennapi lehetőségeket rejtő kiállítótérben prezentálták az elkészült műveiket. A legnagyobb díjat azonban talán Bódis Boglárka, divattervező szakos hallgató gyűjtötte be az iskolának; amikor nyár elején elnyerte a Triumph Inspiration Award nemzetközi fehérnemű tervező versenyének fődíját Berlinben. Nem az első alkalom, hogy a KREA Kortárs Művészeti Iskola hallgatója viszi el a TIA Magyarország fődíját. A 2008-ban Pekingben megrendezett versenyen Dudás Judy is bejutott a nemzetközi döntősök közé kézi horgolású kétrészes fehérneműjével.

A KREA Kortárs Művészeti Iskola az idei tanévben tovább bővíti a szakok számát, ősszel divatfotó mesterkurzus indul Emmer László szakvezetésével. Az iskola 2011. szeptember 12-ig várja a hallgatók jelentkezését bármely szakra.

A KREA meglévő és újonnan induló szakjai:

Enteriőrtervezés . Lakberendezés . Tervezőgrafika . Tervezőoperátor . Divattervezés . Stylist . Alkalmazott fotográfia . Smink . Képzőművészet . Művészeti projektmenedzsment . Webdesign és Új Média

További információ:

KREA Kortárs Művészeti Iskola
1051 Budapest, Október 6. u. 18. félemelet

Tel: 269-2110, 70/318-2970
E-mail: krea@kreaiskola.hu

www.kreaiskola.hu

target=”_blank”>www.kreaiskola.freeblog.hu