Vöröslő Nikon D3100

0

A Nikon is belépett a színes borítású digitális tükörreflexes gépek forgalmazásába, elsőként a D3100 kapott piros ruhát.

Sajtóközlemény:

A Nikon bemutatja népszerű digitális tükörreflexes fényképezőgép modelljét vörös színben
A Nikon örömmel jelenti be az első élénk színben készült digitális tükörreflexes fényképezőgépet – a vörös színű D3100 modellt

Amszterdam, Hollandia, 2011. szeptember 8. – A Nikon a piacon elsőként egy színes modellel bővíti digitális tükörreflexes fényképezőgépeinek termékcsaládját. A népszerű digitális tükörreflexes D3100 modell szeptember 22-től egész Európában kapható lesz vörös színben (a modell árusítása és hozzáférhetősége országonként eltérő lehet).

A D3100 a Nikon népszerű belépő szintű digitális tükörreflexes fényképezőgépe. A termékcsalád új tagja ugyanúgy 14,2 megapixellel, Útmutató móddal, full HD videofelvétellel és Élő nézet móddal rendelkezik, akárcsak az eredeti D3100 modell. Az élénk vörös színű modell bevezetése azonban még vonzóbbá teszi majd ezt a fényképezőgépet a kezdő felhasználók, a családok és a fiatalok számára.

Ez a fényképezőgép eddig is rendkívül népszerű volt azok körében, akik számára új a digitális tükörreflexes fotózás világa, különös tekintettel azokra, akik szeretnék tökéletes minőségben megörökíteni a jelentős pillanatokat, de nem kívánnak a beállításokkal vesződni. Különösen kedvelt ez a modell a családok körében, mivel a fényképezőgép segítségével könnyedén meg lehet örökíteni a legfontosabb pillanatokat, gyönyörű fényképek és full HD videók formájában.

A vörös színű D3100 modell Európa-szerte forgalomba kerül szeptember 22-én.