Új Epson Small-in-one multifunkciós nyomtatók

0

Epson Stylus SX230

Az Epson új tintasugaras multifunkciós nyomtatókat dobott piacra, melyek közös jellemzője a kis méret, a színenként cserélhető tintatartályok, a fotóminőségű nyomtatás, az 1200 dpi-s szkenner és a hozzá tartozó por- és vörösszem eltávolító szoftver.

Az új készülékek 67-95 euro közötti áron lesznek kaphatók.

Epson Stylus SX235W

Epson Stylus SX430W

Sajtóközlemény:

Takarítson meg időt, pénzt és helyet az Epson új Small-in-One készülékeivel
Az SX430W, SX435W, SX235W és a SX230 tovább erősítik az Epson legkisebb multifunkciós készülékeinek választékát.

Az idén bemutatott legkisebb multifunkciós nyomtatóra építve az Epson új modellekkel egészíti ki a Small-in-One termékcsaládot. A korábbi Epson-modelleknél 39 százalékkal kisebb készülékek1 helytakarékosak, kisebb méreteik, külön tintapatronjaik és felhasználóbarát funkcióik révén időt és pénzt takarítanak meg.

Az SX430W, az SX435W, az SX235W és az SX230 egészítik ki a Small-in-One családot, új kialakításukkal és ultrakompakt méreteikkel bármely modern otthoni környezet kiváló kiegészítői anélkül, hogy túl sok helyet foglalnának.

Az SX430W, SX435W és az SX235W modellekről az automatikus Wi-Fi beállításnak köszönhetően, amely rendkívül leegyszerűsíti a laptopok és egyéb számítógépek vezeték nélküli nyomtatóbeállítását, bárhonnan nyomtathatunk2. A felhasználóknak nem kell ismerniük hálózati beállításaikat, vagy nem kell USB-kábelt csatlakoztatniuk, mivel ezek a nyomtatók a saját konfigurációjukhoz szükséges kapcsolati beállításokat automatikusan felismerik.

Az Epson mobil nyomtatószolgáltatása, az Epson Connect fantasztikus rugalmasságot és szabadságot biztosít. A felhasználók képesekké válnak arra, hogy gyorsan és könnyedén nyomtassák ki kedvenc fényképeiket és dokumentumaikat vezeték nélküli kapcsolaton keresztül, akár okostelefonokról vagy táblagépekről is otthonról, vagy bárhonnan.

A különálló tintapatronokkal csak az elhasznált szín patronját kell cserélni. A TÜV Rheinland független tesztje megmutatta, hogy a különálló patronokkal rendelkező tintasugaras nyomtatókkal akár 37 százalékos tintamegtakarítás érhető el a hagyományos patronokkal szemben, mivel a felhasználónak így elegendő az elhasznált színt kicserélnie.

– Ezek az új termékek tovább bővítik az idén indított, az eddigiekben is lenyűgöző Small-in-One termékcsaládot, mely a felhasználóknak a nyomtatásban további rugalmasságot és valódi értéket nyújt – mondta Julian Maddock, az Epson Europe termékmenedzsere. – A környezettudatos vásárlók örömmel hallják majd, hogy ezen új modelljeink csökkentett energiafelhasználásukkal és takarékos áramfogyasztásukkal ENERGY STAR-minősített termékek. Az Epson legkisebb multifunkciós készülékeihez 25 százalékkal kevesebb csomagolóanyagot is használunk3, ezzel tovább csökkentve azok környezeti hatásait.

Az Epson Stylus SX430W, SX435W, és SX235W készülékek november elsejétől érhetők el, várhatóan 95 és 67 EUR áron. Az Epson Stylus SX230 december elsejétől érhető majd el várhatóan 67EUR áron.

Főbb jellemzők SX430W/ SX435W SX235W SX230
Az Epson legkisebb multifunkciós készüléke: a korábbi modelleknél 39%-kal kisebb1
Egyszerű beüzemelés az automatikus Wi-Fi-telepítéssel2
Nyomtasson az Epson Connect-tel okostelefonokról vagy táblagépekről3
Elegáns, stílusos kivitel
Otthonában bárhonnan nyomtathat, szkennelhet és másolhat a Wi-Fi kapcsolat révén
A színenként cserélhető tintapatronokkal pénzt takaríthat meg – elég az elhasznált színt kicserélnie
Nyomtatómegosztás Wi-Fi-n keresztül
3,6cm-es színes LCD-kijelző intelligens érintőpanellel
Memóriakártya-bővítőhely a számítógép nélküli nyomtatáshoz
Gyorsan száradó fotólabor-minőségű képek és éles, kristálytiszta szövegű dokumentumok a DURABrite Ultra tintával
1200 dpi-s szkenner
ENERGY STAR minősítésű energiahatékonyság
Akár 33 oldal nyomtatása percenként6 30 30
Szkennelt szövegek kényelmes szerkesztése az ABBYY FineReader® karakterfelismerő programmal
Epson Easy Photo Print szoftver a vörösszem-hatás eltüntetésére
Visszaállítja a színt, eltávolítja a port, és javítja a megvilágítást a mellékelt szkennelő szoftver segítségével
A nyomtatók teljes mérete alapján, csukott tálcákkal, a korábbi modellekhez képest. További információkért látogasson el a www.epson.hu weboldalra.
2 Windows 7, Windows Vista és Mac OS rendszerekkel kompatibilis automatikus telepítés
3 Vezeték nélküli kapcsolat és Epson nyomtató-alkalmazás szükséges. További információkért és a támogatott eszközök listájáért látogasson el a következő weboldalra: www.epson.hu/
4 A tintahatékonyság átlagos különbsége a kombinált festékpatronokkal rendelkező nyomtatók összehasonlításakor. A dokumentumok laboratóriumi tesztjét a TÜV Rheinland végezte. További információkért látogasson el a következő weboldalra: www.epson.eu/individualinks
5 Más termékekkel összevetve
6 Nyomtatási sebesség (PPM) A4-es méretû sima papírral a leggyorsabb módban. A nyomtatási sebesség a rendszerkonfigurációtól, a nyomtatás módjától, a dokumentum összetettségétől, a szoftvertől, a használt papírtól, és a kapcsolat minőségétől függhet. A nyomtatási sebesség nem tartalmazza a számítógép által feldolgozással töltött időt.