Az Év Esküvőfotósa 2012

0

A Nikon támogatásával indul Az Év Esküvőfotósa 2012 fotópályázat, ahová négy témakörben lehet nevezni tavalyi fotókkal.
A nevezéseket legkésőbb február 13-ig kell eljuttatni a szervezőknek, a képenkénti 500 Ft nevezési díj befizetésével együtt.

Sajtóközlemény:

NIKON – Az Év Esküvőfotósa 2012 pályázat

Jelentős eseményhez érkezett a magyar esküvőfotós szakma.
A PILLANART Magyar Esküvőfotósok Egyesülete Magyaroszágon első alkalommal írja ki a NIKON – Az Év Esküvőfotósa pályázatot, amit évről évre meg kíván rendezni, újabb rangos eseménnyel bővítve a Sajtófotó és az Év Természetfotósa pályázatok illusztris körét.
A PILLANART ezzel is szeretné a szakmát elismertebbé tenni, azt az ágazatot, amely a legtöbb fotográfust foglalkoztat.

A pályázat nyílt, arra minden magyar állampolgár nevezhet a 2011. január 1. és 2011. december 31. között készült képeivel.

A pályázaton az alábbi kategóriákban lehet nevezni:
1. Az átalakulás varázsa
2. Igen
3. Kreatív portrék
4. A buli

Az egymillió forint összdíjazású pályázaton a legeredményesebben szereplő pályázó az Év Esküvőfotósa fődíjat nyeri el, ami egy Nikon 1 V1 váz + NIKKOR 10-30 mm f/3.5-5.6 VR + 10 mm f/2.8 objektív.

A pályamunkákat a kiíró által felkért neves fotós szakemberekből álló öttagú zsűri bírálja el. A zsűri tagjai: Barakonyi Szabolcs az Index fotóriportere, Baricz Kati fotóművész, Studinger András cinematográfus, Szabó Zoltán fotográfus és Vancsó Zoltán fotográfus. A zsűrizés 3+1 fordulóból áll, a második fordulót, amelyre 2012. február 25-én 10-14 óráig kerül sor a nagyközönség is figyelemmel kísérheti a zsűrizés helyszínén, a Columbus Étteremben (1051 Budapest, Vigadó tér 4. kikötő). A 2012. február 26. – március 10. között zajló Facebookos közönségszavazás során a legtöbb szavazatot begyűjtő pályamű a közönségdíjat nyeri el.

A díjakat az ünnepélyes díjátadón a Halászbástya Étteremben 2012. március 11-én adják át.

A pályázat anyagát bemutató kiállítás az ünnepélyes díjátadó keretében nyílik meg, majd országos körútra indul.

Pályázni 2012. február 13. éjfélig lehet. A pályázat részletes leírása megtalálható a pályázat weboldalán: palyazat.pillanart.hu és a PILLANART weboldalán: www.eskuvofotosok.hu