Canon Professional Services – Magyarországon is

0

Magyarországon is elérhető a Canon Professional Services, mely profi fotósoknak kínál ingyenes támogatást és tájékoztatást.
A tagság feltétele legalább két darab, legalább közép kategóriás Canon váz (EOS-40D-től) használata, valamint legalább három darab optika alkalmazása. A részletes feltételeket a sajtóközleményben szereplő weboldalon lehet megtekinteni.

Sajtóközlemény:

A magyar fotósok számára is elérhető a Canon Professional Services

Budapest, 2012. február 20. – Már Magyarországon is elérhető a Canon Professional Services (CPS), amely díjmentesen nyújt exkluzív szolgáltatásokat a Canon modelleket használó profi fotósok és videósok számára. A CPS szolgáltatás célja, hogy folyamatos támogatást és tájékoztatást nyújtson, és világszerte segítse a profi fotósokat a Canon eszközök használatában.

A CPS tagság szigorú feltételekhez kötött: arany, ezüst és platina, valamint egy, a professzionális videósok számára elérhető szintje van, melyekre a felhasználók Canon eszközeik alapján regisztrálhatnak. A regisztrációhoz a lakcímre és e-mail címre van szükség, valamint a modellek pontos nevére, sorozatszámára, illetve a vásárlás dátumára, helyére és – amennyiben ez az információ is a rendelkezésre áll – a kereskedés nevére. A regisztrációt követően a felhasználók automatikusan CPS azonosítót és induló csomagot kapnak. Ez többek között tartalmaz egy CPS tagsági kártyát, a Canon Europe által kezelt e-mail fiókot, valamint a tagok jogosultak lesznek a telefonon vagy e-mailen keresztüli támogatásra. A Canon a tagok számára a CPN magazint és hírleveleket is rendszeresen elküldi, melyekből értesülhetnek a helyi aktivitásokról, a technikai újdonságokról és megoldásokról.

A tagsággal együtt járó szervizszolgáltatás és kölcsönzés Magyarországon egyelőre nem érhető el. Az EMEA Pro workshop projekt célja azonban, hogy azokban az országokban – így Magyarországon is – ahol ezek a szolgáltatások nem érhetők el, felmérje a helyi szerviz lehetőségeket, és a későbbiekben a szervizszolgáltatást is elérhetővé tegye a tagok számára. Addig is, ha a tagok bármely olyan országba utaznak, ahol van CPS szolgáltatás1, igénybe vehetik azt.

A CPS szolgáltatással párhuzamosan a professzionális termékek értékesítésére és a professzionális felhasználók szakmai kiszolgálására új rendszert vezetett be a Canon. Az európai struktúrával harmonizálva Magyarországon is csak a Canonnal szerződést kötött PRO Partnerek értékesíthetik a Canon professzionális termékeit. Jelenleg két szerződött partner van Magyarországon, ahol a felhasználók professzionális minőségű szakmai támogatást és kiszolgálást kapnak. A két PRO partner és elérhetőségeik az alábbiak:

 • Camera Kft.
  1085 Budapest Somogyi Béla u. 19.
  Tel.: 266-8085
  www.camerakft.hu
 • Fotoplus Kft.
  7622 Pécs Bajcsy-Zsilinszky. u. 11., Árkád Üzletközpont
  Tel.: 72/523-105
  www.fotoplus.hu

A CPS szolgáltatásról további információ a következő weboldalon található: http://www.canon-europe.com/cps