Boltokban a Samsung DV300F

0

A Samsung hazai képviseletének sajtóközleménye szerint hazánkban is megkezdik a Samsung DV300F típusú, WiFi kapcsolattal ellátott kompakt fényképezőgépük forgalmazását, mely kétféle színváltozatban, 54 900 forintért lesz kapható. A forgalmazás kezdetéről egyelőre nem kaptunk hírt.

A gépet 2012. január 2-án jelentették be.

További részletek az alábbi sajtóközleményben.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

WiFi képes taggal bővül a Samsung népszerű önképezőgép családja

Budapest, 2012. március 27. – Már Magyarországon is kapható a Samsung legújabb, dupla LCD kijelzős, Wi-Fi kapcsolattal rendelkező önképezőgépe, a DV300F, amellyel az elkészült önarcképek és fényképek akár azonnal, vezeték nélkül megoszthatók az interneten. Az elülső oldalon elhelyezett 1,5 hüvelykes kijelző nagyban megkönnyíti a saját magunkról készített fotók helyes komponálását, míg a hátsó, 3 hüvelykes átlójú képernyőn visszanézhetők és szerkeszthetők az elkészült képek. A rengeteg további extra mellett 5x optikai zoom, F2.5 fényerejű 25 mm-es kezdőállású nagylátószögű objektív és 16,1 megapixeles érzékelő dolgozik azért, hogy a fényképek a lehető legjobb minőségben készüljenek el.

A Samsung dupla kijelzős digitális fényképezőinek első generációja tavaly gyorsan népszerűvé vált a felhasználók körében, de sokan hiányolták a fényképek gyors, akár azonnali megosztásának lehetőségét. Erre válaszul alkotta meg a Samsung a beépített Wi-Fi kapcsolattal rendelkező DV300F modellt, így a felhasználók azonnal feltölthetik az elkészített fényképeket, videókat az otthoni számítógépükre, és akár a Facebook™-ra, a Picasa™-ra, a Photobucket™-re vagy a YouTube™-ra is. Továbbá az olyan felhő-alapú szolgáltatások is elérhetők, mint a Samsung AllShare Play vagy a Microsoft népszerű SkyDrive-ja, így tényleg csak pár mozdulat a képek tárolása és megosztása.

Bőven kerültek más kényelmi és szórakoztató funkciók is az új készülékbe. Ilyen többek között a Child Mode, amelyben a gyermekek mosolyát előcsalogató animációk jelennek meg az elülső kijelzőn. A Magic Frame-mel bárki könnyedén egy magazin címlapjára varázsolhatja magát, de arra is van lehetősége, hogy utólag készítsen keretet a fotókhoz, míg a Picture in Picture opcióval a háttérkép elkészítése után csak törölni kell a kép egy részét, hogy a következő fotó ebbe a keretbe kerüljön majd. A különleges szolgáltatások sorát erősíti az Artistic Brush is, amellyel bármelyik kép színes vagy fekete-fehér festménnyé változtatható egyetlen gombnyomásra.

A DV300F önképezőgép fekete és ezüst/piros színben vásárolható meg hazánkban, ajánlott bruttó 54.900 Ft fogyasztói áron.