Még ma regisztrálhatunk a Fotós Viadalra

0

Aki részt szeretne venni a veszprémi Pannon Egyetemen szombaton rendezendő Fotós Viadalon, még a mai nap jelentkezhet a megmérettetésre. A verseny 2012. május 5-én 9-17 óra között kerül megrendezésre.

Részletek a sajtóközleményben található linken!

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A Pannon Egyetem Fényképészköre idén harmadik alkalommal rendezi meg Fotós Viadal elnevezésű versenyét Veszprém belterületén. A rendezvény 2010-ben indult hagyományteremtő jelleggel. Első alkalommal Bokor Béla csákvári fotós vitte el a Fotós Viadal vándorkupáját. A verseny ugyanúgy mint az elmúlt években, idén is a Gizella Napok szombatján kerül megrendezésre. A rendezvényre az ország egész területéről várják a jelentkezőket, kortól és szaktudástól függetlenül.

A versenyre előzetes regisztráció szükséges május 3-ig. A megnyitó május 5-én reggel 9 órakor lesz a Pannon Egyetem E épületében. A helyszínen is regisztrálni kell, mely során a versenyzők megkapják a sorszámukat, ezt 7:30-tól tehetik meg. A verseny várhatóan délután 5 órakor fog véget érni. Eredményhirdetés tervezett időpontja június elején lesz, mellyel egybekötve kiállítás nyílik a legjobbnak ítélt képekből.

Bővebb információ és regisztráció a www.fotosviadal.hu weboldalon.

Gyere és fotózz velünk egy napon át!