Fényképek, természetesen

0

Ma este 18 órától nyitja meg kapuit a Fotooktatas.hu szabadiskola természetfotó tanfolyamának hallgatói által készített fényképekből készült kiállítás a Budapest V.ker. Nyugati tér 7. szám alatti Alexandra könyvesházban.

A tárlat 2013. május 10-ig látogatható a hét minden napján.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

„Természetesen” címmel 2013.04.05-én pénteken 18.00-kor nyílik meg kiállításunk Budapest legnagyobb kulturális könyváruházában.

A tárlat képeit a FotóOktatás.hu szabadiskola Kezdő természetfotó tanfolyamán végzett és vizsgázott hallgatói készítették.

Cím: Alexandra könyvesház kávézó

Budapest. 1055. Nyugati tér 7.

Nyitvatartási idő: Hétfőtől-szombatig 10.00-22.00-ig, vasárnap 10.00-20.00-ig.

A kiállítás 2013. május 10-ig tekinthető meg a kávézóban.

A kiállítást Imre Tamás AFIAP fotóművész nyitja meg.

Természetesen című kiállításunk, érzelmeket, hangulatokat és a természet apró csodáit közvetíti a néző felé. A fény és a természet csodálatos geometriai formái teszik izgalmassá az alkotók által teremtett világot. A mai digitális világunk leegyszerűsítette a képek megörökítését a fények formálását. A művészi természet fényképek szemlélése közben elgondolkodhatunk a fotográfia, mint kifejező eszköz fontosságáról a mai rohanó globalizációs világunkba, és egyben felhívják a figyelmet az ember és a természet szoros kapcsolatára. Az alkotások egyedisége pedig arra mutat rá, hogy ezt az eszközt milyen sokféleképpen lehet alkalmazni.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.