ArtBázis kurzusok

0

Az analóg fotográfia iránt érdeklődők számára indít tanfolyamot a KéppONt Analóg Fotográfiai Alkotóműhely, vagyis a K.A.F.A. A 2013. április 11-én induló oktatáson a filmes fotográfia minden alap és haladó fogását megismerhetik a résztvevők beleértve a képkidolgozást, laborálást is.

Akit inkább a digitális fényképezés érdekel, ugyanott jelentkezhet a 2013. április 16-án induló Digitális Alap kurzusra, melyen a fényképezőgép kezelése mellett világítástechnikai fogásokról és a fotók szoftveres utómunkájáról is szó esik.

Jelentkezés: ArtBázis

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Ha az analóg fotográfia érdekel, akkor a K.A.F.A. a legjobb választás!

Indulás: 2013. április 11.

Légy te is tagja a KéppONt Analóg Fotográfiai Alkotóműhelynek és megnyílik előtted az analóg fotográfia világa.

Az analóg fotózás gyakorlása ma trendi dolog, de mi nem ezért szeretjük és nem ezért oktatjuk.

A hosszú évtizedeken keresztül tökéletesedett analóg fotográfiai eszközök segítségével kínálunk számítástechnikától mentes képalkotási alternatívákat. Egyénre szabott, konzultációktól sem mentes alkalmainkon pedig még elmélyültebb, tudatosabb fotográfiai leképezésekre ösztökélünk minden résztvevőt, akik a kurzus folyamán az ArtBázis professzionális laborjában az analóg képkidolgozási, laborálási technikákat is elsajátíthatják.

Egy K.A.F.A. turnus mindig 7 alkalomból áll, amely hetente alkalmanként min. 3 óra (általában 4-5 óra). A 7 alkalom részét képezi egy hétvégi kb. 8 órás program (SZUPER SZOMBAT) is, amely egyben záróakkordja az aktuális turnusnak.

Ha a digitális képalkotás érdekel, akkor a DIGITÁLIS ALAP kurzust ajánljuk!

Indulás: 2013.április 16.(kedd)

A kurzus célja egy olyan magabiztos technikai tudás kialakítása, mely segítségével a legváltozatosabb körülmények között is technikailag hibátlan képek születhetnek.

A digitális fényképezőgép kezelésével, alapvető világítástechnikai fogások és digitális utómunka alapjainak elsajátításával a hallgatók ezt követően nem jöhetnek zavarba sem kültéren sem műteremben.

E mellett rálátást kíván nyújtani a fotográfia több eltérő technikai és műfaji területére is, hogy a továbbiakban mindenki megtalálhassa látásmódjának, ízlésének megfelelő területet legyen az a természetfotó, divatfotó, experimentális fotó vagy más.

Az intenzív kurzus során a kiadott jegyzet és feladatok segítségével 1 hónap alatt mindenki számára elsajátítható módon adja át a szükséges alapokat.

A digitális alap kurzust, digitális haladó kurzusok is követik a későbbiekben!