Sony DEV-50V képrögzítő távcső

0

A Sony legújabb DEV-50V típusszámú távcsöve 25x-ös nagyításra képes, de emellett akár 1920 x 1080 pixeles 3D videókat, vagy ugyanilyen felbontású 2 videókat 60 kocka/mp sebességgel, illetve 20,4 megapixeles állóképeket is rögzíthetünk vele. A remegésmentes felvételeket Optikai SteadyShot stabilizátor, a félhomályban való munkát pedig az új Hyper Gain technológia biztosítja.

A binokulárt 30%-kal kisebbre és könnyebbre tervezték elődeinél, ezen felül nedvesség és porálló. A Dual Sony G objektívvel és 1/3,91″ Exmor R CMOS szenzorral szerelt távcsőben egy OLED Tru-Finder képernyő található XGA felbontással.

A Sony DEV-50V további tulajdonságai:

  • 0,8-12x optikai nagyítás (digitális zoommal: 25x)
  • 0,5-6x optikai nagyítás (3D-ben)
  • 36,9 fokos látómező (16:9)
  • dioptriakorrekció
  • beépített GPS
  • HDMI kimenet
  • mikro USB csatlakozás
  • Memory Stick és SD/SDHC/SDXC kártyák támogatása
  • mono hangszóró
  • 148.5×72.5×157.5 mm méret
  • 765 gramm

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Kisebb, könnyebb, víz- és porálló a Sony új digitális felvevő távcsöve

A 25-szörös nagyításra képes Sony DEV-50V képrögzítő távcsővel egy gombnyomással Full HD minőségű 3D videofelvételek vagy 20,4 megapixeles képek is készíthetők a legszebb pillanatokról.

A készülékkel a természeti jelenségek mellett utazások és a sportesemények is felejthetetlen emlékek maradhatnak, a vadonatúj Hyper Gain™ funkcióval pedig már sötétedéskor sem kell lemondani ezek megörökítéséről.

A 25x-es nagyítású közelképek a SteadyShot™ Active Mode képstabilizátornak köszönhetően is élesek és stabilak maradnak. A hagyományos távcsövekkel ellentétben nincs szükség a képtávolság manuális állítására, az autofókusznak köszönhetően mozgás és zoom közben is tűpontos, éles felvételek készíthetők. Az XGA-OLED Tru-Finder kijelző pedig nagy felbontást és kontrasztot biztosít.

Az élmények a legújabb távcsővel már Full HD mozgóképként is rögzíthetők, amelyek bármelyik Full HD televízión ugyanabban a minőségben feleleveníthetők. Mivel a készülék két teljesen különálló képérzékelő lencsével rendelkezik, ezért izgalmas 3D képsorok felvételére is alkalmas, amelyek bármelyik 3D-kompatibilis televízión visszanézhetők.

A korábbi képrögzítő távcsöveknél 30%-kal kisebb és könnyebb készülék nehéz kiegészítők nélkül tökéletes útitárs a felfedezéshez.

Környezeti információk

A Sony folyamatosan átgondolja és újraértékeli a terméket, munkafolyamatait, szem előtt tartva azt, hogy fokozatosan csökkentse a környezetre gyakorolt káros tevékenységeit, hatásait. Ez a termék 99%-ban újrahasznosított „SoRPlas” műanyagot tartalmaz, szem előtt tartva az olaj alapú műanyag használatára vonatkozó célkitűzését (eszerint a Sony olaj alapú műanyag felhasználását 5%-kal csökkenti 2015 végéig). A digitális képrögzítő távcső hozzájárul a biológiai sokféleség fontosságának kiemeléséhez.