41 Mpixeles, zoomos kamera a karórában

0

Egyelőre még előrendelési fázisban sem jár a Hyetis high-end karórája, így ne szaladjon senki leadni a rendelését, előbb nyugodtan olvassa végig hírünket.

A Hyetis Crossbow nem csupán azért különleges óra, mert Svájcban, a precíz órák hazájában készül, hanem azért is, mert elején 41 Mpixel felbontású, optikai zoomos kamerát is tartalmaz. Beépített körvakuja apró LED-ekből áll, bár kis mérete miatt vélhetően a kör formának itt túlzott jelentősége nem lesz.
Fotókon kívül videók is készíthetők az extrém órával, ehhez zajcsökkentett mikrofon is került a készülékbe.
Beépített Bluetooth és NFC képes WiFi vezérlőjének köszönhetően bármilyen okostelefonra könnyedén áttölthetők a vele készült képek.

A fotózáson túl egyébként navigálásra is alkalmas az apró kütyü, mely természetesen vízálló, s búvárkodás közben az aktuális vízmélységet is kijelzi.

A titániumból készült burkolattal és karcálló zafír üveggel büszkélkedő óra ráadásul nem is annyira megfizethetetlen, high-end mivolta ellenére „csupán” 1200 dollárért megvásárolható. Persze ha Tag Heuer felirat díszelegne az elején, vélhetően az árcédula is egy számjeggyel hosszabb lenne.