Még hogy nem fontos szempont egy DSLR-nél a tükör és zárhang?

0

Éljen a Nikon 1, éljen a Nikon 1. Vagy mondhatnánk azt is, hogy éljen a Panasonic DMC-GX7! A lényeg: bizony vannak esetek, amikor egy tökéletesen csendes fényképezőgéppel jobban járhatunk, mint ahogy a lenti esküvőt bemutató videón is látható.

Az alábbi videófelvétel megtörtént esetet dokumentál, nincs rájátszás, s nem a Nikon 1 vagy a Panasonic DMC-GX7 reklámjaként szolgál, bár tegyük hozzá: annak is tökéletes lenne. A történet röviden: az egyházi szertartás közepette a pap dühös arccal hátrafordul, majd közli a fotós és videós kollégával, hogy hagyja abba a fotózgatást, és álljon arrébb, mivel ez nem a fotózás időszaka. A gond ezzel csupán az, hogy szemlátomást a vőlegény a legmeglepettebb.

Bizony a pap gyakorlatilag az ő esküvőjüket tett tönkre azáltal, hogy megtiltotta a szintén dolgozó fotósnak, hogy tehesse a dolgát és megörökítse a pár életének legszebb pillanatait. A fotós persze ilyen helyzetben nem sokat tehet, a megoldást a vőlegénynek kellett volna rögtönöznie, bár úgy tűnik, hogy ő inkább behódolt a pap hatalmának.

Egy tökéletesen csendes géppel ez a sztori nem így történt volna, s a párnak most jóval több fotója lenne az egyházi szertartásról.