Nokia telefonokon is használható az Instagram

0

Az Instagramot remélhetőleg senkinek sem kell bemutatni, még a Nokia készüléket használóknak sem. Ha máshonnan nem, az internetről bizonyára ismerik a négyzetes vágással dolgozó képfeldolgozó és közösségi képmegosztó szoftvert, amely eddig Windows Phone készülékeken nem volt elérhető. A helyzet azonban változott, hiszen a napokban megjelent az Instagram Windows Phone 8 operációs rendszeren futó változata, amely már ingyen letölthető a Windows online áruházából (link hírünk alatt).

Sajtóközlemény:

Megérkezett az Instagram a Nokia Lumia okostelefonokra!

Fotózz, és oszd meg a legszebb pillanatokat az Instagrammal már a Nokia Lumia telefonokon is!

A Windows Phone 8 operációs rendszert futtató Nokia Lumia készülékekre (a Lumia 520 okostelefontól a Lumia 1520 készülékig) elérhetővé vált az Instagram, a legnépszerűbb közösségi fotós alkalmazás.

A Filmtekercs mappából kiválasztott képet ízlés szerint, különböző filterek segítségével lehet módosítani, majd egy szempillantás alatt feltölteni az Instagramra vagy a Facebook, Twitter, Tumblr, Foursquare oldalakra.

Az alkalmazás, amely egyelőre béta verzióban érhető el, a Windows Phone 8 operációs rendszert használók számára, olyan exkluzív funkciókat kínál, mint az élő csempe, a zárolt képernyőn történő értesítések fogadása, valamint a „gyors folytatás”, amely lehetővé teszi, hogy az alkalmazást ott folytasd, ahol abbahagytad. Az Instagram a Nokia Lumia Windows Phone 8 operációs rendszert futtató készülékekre tölthető le az Áruházból.