Budapest Retro fotópályázat

0

Kedveled a retrót? Szeretsz fotózni? Budapesten élsz, vagy csak szeretsz a fővárosban csavarogni? Akkor ez a pályázat neked készült!

Sajtóközlemény:

Budapest Retro fotópályázat

Díjazás több százezer Ft értékben! Legyen a fotó vicces, ötletes, kreatív, profi vagy amatőr, a Te képednek ott a helye a legjobbak között!

Ingyenes nevezés és részletek itt:
https://www.facebook.com/trabantpresszo/app_1418029745112229

Határidő: 2014. április 5. 23:59

Fotózd le Budapest retro emlékeit – házat, utcát, autót, bútort, plakátot vagy bármit, ami a múltból itt maradt! Ezért már garantált ajándék jár és 3 kategóriában – legötletesebb, legjobb, közönségdíjas – is nyerhetsz! Lehetsz amatőr vagy profi, technikailag biztos tudású vagy kíváncsi kísérletező. Csak egy a fontos: szeresd a retro pillanatokat. Figyelj arra, hogy a kép a lehető legjobb fényviszonyokban készüljön, illetve hogy a retusálás (ha retusálod) is a retro feelinget hozza ki belőle, de ne ess túlzásba se!

Az összesen több százezer Ft értékű díjak közül a fő díjazottak egy-egy kétszemélyes mátrai hétvégét nyernek az Országos Trabant Találkozón, szállással, ellátással, és korlátlan fogyasztással, valamint exkluzív élményekkel, programokkal! (egyenként 40.000 Ft értékben)

Nyeremények
MINDEN NEVEZŐNEK: Minimum 20 szavazat és központilag jóváhagyott fotó esetén 3000 Ft értékű lefogyaszthatóság a Trabant Presszóban.

LEGÖTLETESEBB FOTÓ – Csak a kreativitás számít!

LEGJOBB FOTÓ – Művészi érték és kivitelezés!

Mindkét kategória nyertese egy-egy kétszemélyes mátrai hétvégét nyer az Országos Trabant Találkozón, szállással, ellátással, és korlátlan Trabier sörfogyasztással, valamint exkluzív élményekkel, programokkal! (egyenként 40.000 Ft értékben)

KÖZÖNSÉGDÍJ: A legtöbb szavazatot szerző, központilag jóváhagyott fotó alkotójának 10 személyes asztalfoglalás, és buli 20.000 ft értékben a Trabant Presszóban.

KIÁLLÍTÁS: A legjobb fotókat kiállítjuk a Trabant Presszó büszkeségfalán!

Szabályok

  • Eredményhirdetés: Legkésőbb május 5-ig, e-mailben és a Trabant Presszó Facebook-oldalán!
  • Kizárólag saját készítésű fényképpel lehet nevezni, ellenkező esetben a pályázó kizárásra kerül!
  • Legfeljebb egy fényképpel lehet résztvenni a játékban.
  • A beküldött képekre a játék kezdetétől 2014. április 5-ig lehet szavazni.
  • A nyeremények beváltásáról a nyerteseket külön tájékoztatjuk.

Zsűri

  • Csukás Tibor – többszörös díjnyertes, profi fotóművész
  • Havancsák Gyula – Többszörös díjnyertes, profi grafikus
  • Mátó Zoltán, az EMTCE (Észak-Magyarországi Trabant Club Egyesület) vezetőségi tagja (művészeti vezető)