Dübörög a műemlék fotópályázat közönségszavazása

0

Lezárult az áprilisban meghirdetett „Megújult műemlékek friss szemmel” című fotópályázat, de a zsűri ítéletére június elejéig várnunk kell. Megkezdődött viszont a közönségszavazás, melyen május 28-ig bárki részt vehet, egy szavazattal segítve a számára legszimpatikusabb fotót. A közönségdíjas alkotás 100 000 forintos jutalomban részesül majd.

További részletek az alábbi sajtóközleményben és az ott található webcímen.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

„Megújult műemlékek friss szemmel” – közönségszavazás!

A 2014. év április 28-án a Magyar Építőművészek Szövetsége és az Egyes Kiemelt Jelentőségű Budapesti Beruházásokért Felelős Kormánybiztosság (Miniszterelnökség) által közösen kiírt „Megújult műemlékek friss szemmel” című fotópályázat kapcsán a nevezésre, valamint a képek beküldésére nyitva álló határidő letelt. A neves fotóművészekből, épületfotósokból, illetve építészekből álló zsűri elvégezte a munkáját, a győztes képeket – kategóriánként – a 2014. június elején megrendezésre kerülő nyilvános díjkiosztó ünnepség során hozzák nyilvánosságra, a képekből készült kiállítást a helyszínen, a Magyar Építőművészek Szövetsége székházában lehet megtekinteni.

A zsűri munkájának lezárulta után lehetővé vált, hogy a pályázók nevének nyilvánosságra hozatalával nyilvános facebook- galériát hozzanak létre a kiírók, ahol
6 napon át, 2014. május 23 és május 28. között valamennyi pályázó összes beküldött pályaművére lehet szavazni,
és a legtöbb szavazatot kapott alkotás részesül a 100.000 forint összegű közönségdíjban, amelyet a díjkiosztó ünnepségen ad át a kiírók nevében dr. Fürjes Balázs kormánybiztos.

A közönségszavazás részletei megtalálhatók a www.frissszemmel.hu weboldalon.