Eredményhirdetés: Fotózz hajnalban!

0

A pályázatra elsősorban olyan fotókat vártunk, amelyeket a pályázat címével összhangban a hajnali órákban alkottak. A képek bárhol, s bármilyen kategóriában és helyszínen készülhetnek, lehet tájkép, makró, vagy akár portré is.
Célunk a hajnali fotózás népszerűsítése volt, amelyet ősz végén illetve télen persze könnyebb művelni a kései napkelték miatt. A beküldött fotók és a nevezések száma azt mutatja, hogy nehéz témát találtunk ki, ugyanakkor a pályázatra bekerült 17 kép jól példázza az ezen időszakban rejlő lehetőségeket.

A Fotózz!hu felhasználók július 4-én 18:00-ig pontozhatták és értékelhették a feltöltött pályaműveket. A pontozási időszak végén közepes súllyal végigpontoztuk az összes képet 3 ponttal, hogy kialakuljon a súlyozott átlag segítségével a végső sorrend, mely alapján most eredményt hirdetünk:


I.: (takitm):
A fény fellobban

II.: Zsótér Bence (ceBen):
Cím nélkül

III.: Hancsák Károly (hk12):
Cím nélkül

IV.: (lolo29):
Cím nélkül

V.: (lolo29):
Cím nélkül

Díjazás:

  • I. helyezett: 8 kredit a Fotózz.hu-n
  • II. helyezett: 5 kredit a Fotózz.hu-n
  • III. helyezett: 3 kredit a Fotózz.hu-n
  • IV. helyezett: 2 kredit a Fotózz.hu-n

Külön 5 kredit jutalomban részesült a közönségdíjazott fotó feltöltője, amely a pályázati képek közül a legtöbb 5 pontot kapta:


Közönségdíjas: (hk12):
Cím nélkül

Bár a pályázati kiírás szerint a legtöbbet értékelő felhasználók csak abban azt esetben kapnak kreditjutalmat, ha a nyertes képre legalább 10 pontozott értékelés kerül, mi mégis adunk jutalomkrediteket azoknak, akik komoly aktivitásukkal segítettek a pályázati sorrend kialakításában:

Asherine 16 értékelés
(a képek 100%-a)
3 kredit
halligalli 6 értékelés
(a képek 37,5%-a)
2 kredit
pilipár 6 értékelés
(a képek 37,5%-a)
2 kredit

Gratulálunk a pályázat legjobb eredményt elért fotósainak.
Köszönjük a bátrak nevezéseit és köszönet illeti az értékelőket is, akik nélkül a végső sorrend nem alakulhatott volna ki.

A pályázati fotók megtekinthetők a lenti linken keresztül.