Think Tank Perception hátizsákok

0

A Think Tank egy teljesen új sorozatot mutatott be Perception néven, melyet kimondottan cserélhető objektíves rendszerkompaktoknak készített. Daypack hátizsákokról van szó, tehát normál, mindennapi hátitáskaként használhatók, kiegészítő fotó és laptop rekeszekkel. A bézs és fekete színű táskák háromféle méretben lesznek kaphatók:

A Perception Tablet egy 21 x 11 x 11 cm-es fényképezőgép és objektív tartó részt, egy 19,5 x 32 x 2 cm-es, kisebb laptopok vagy tabletek tárolására alkalmas rekeszt, valamint egy mobiltelefon tartó rekesz kínál. A 0,7 kg tömegű táska 90 dolláros áron kerül forgalomba.

Eggyel nagyobb méretet és 120 dolláros árcédulát kapott a Perception 15, melynek 15 x 15 x 10 cm-cm-es fotórekeszében egy kisebb DSLR és néhány optika is elfér. Laptopból 15″-os méretűt is szállíthatunk, egy plusz 10″-os tablettel együtt.

A széria legnagyobbja a Perception Pro, mely 29 x 48 x 20 cm belső méretével egy nagyobb fényképezőgépnek és 4-5 objektívnek is helyet ad a laptop, tablet, mobiltelefon és egyéb kiegészítők mellett. Az 1,3 kg tömegű hátizsák a többiekhez hasonlóan vízlepergető külső borítást kapott. Ára 150 dollár lesz.