Mutatkozzon be a Fotózz!hu-n

0

Mindenki, aki alkotó tevékenységet folytat, szeretné munkáit megmutatni a nagyvilágnak. A kiállítások mindig ezzel a céllal jönnek létre, akár egyéni, akár csoportos alkotókról van szó: tárjuk a műveket a közönség elé.

Sajnos a lokális kiállítások – még ha a legtöbb érdeklődőt vonzó Budapesten is történik – néhány száz embernél többet nem képesek elérni, így sok esetben vándorkiállítással igyekeznek a szervezők az ország több pontjára is eljuttatni az alkotásokat. Ezt azonban nem mindenki teheti meg.
Legyen szó fotóklubról, kisebb fotókörről, vagy egyéni alkotóról, mi szeretnénk nekik segíteni a XX. század egyik legnagyobb vívmányának segítségével, hogy minél szélesebb körben mutathassák meg műveiket a nyilvánosságnak.

Sajtóközlemény:

Mutatkozzon be a fotózz!hu-n

A Pixinfo Kft., mint a Fotózz!hu közösségi fotós oldal alapítója és üzemeltetője, új lehetőséget vezet be fotóklubok, kisebb fotókörök, valamint egyéni fotográfusok számára.

Oldalainkon sűrűn szerepelnek kiállításokról szóló meghívók, amelyek egy-egy alkotó, vagy alkotócsoport műveinek galériában, kiállítóteremben történő ünnepélyes bemutatására invitálnak. Bár kis ország vagyunk, a távolságok még így is elég nagyok ahhoz, hogy az ország egyik felében rendezett kiállításra az ország másik feléből már csak kevesen jussanak el.
Noha sok fotóklubnak és fotóművésznek van már saját web- vagy facebook oldala, ezek látogatottsága a legtöbb esetben alatta marad a lehetőségeknek. Hiába a sok jó fotó, hiába a remek weboldal, ha kevesen találnak oda.
Ezen kívánunk segíteni a Fotózz!hu közösségi oldalunk új szolgáltatásával.

A művészeknél a jó fotók, nálunk az infrastruktúra és a napi több ezres látogatottság
A Fotózz!hu – mint Magyarország legnagyobb fotós közösségi oldala – ingyenes bemutatkozó lehetőséget kínál fotográfusoknak és fotókluboknak.

A bemutatkozáshoz nincs másra szükség, mint az oldalon történő regisztrációra (egyéni fotográfus aktív regisztráció mellett is kezdeményezhet új regisztrációt, ide a kiállításokon megjelent műveit töltheti fel).
Kérjük regisztrációkor felhasználói névként a fotóklub illetve fotográfus teljes nevét adják meg, pl. Ellenfény Fotóklub, vagy Nagy Gábor Sándor, valamint a már létező weboldal vagy facebook oldal címét is szerepeltessék az adatok között.

Ha kiállítást csak jövőre terveznek, kérjük akkor is regisztráljanak már idén, hogy az igényeket fel tudjuk mérni és ennek megfelelően tudjuk kialakítani a megjelenések várható képét.

A regisztrációt követően küldje el a fotókiállítás megnyitójának meghívóját az ir@pixinfo.com e-mail címre, s ne felejtse el közölni az e-mailben a Fotózz!hu regisztrációja felhasználói nevét.

Az e-mail megérkezése után a felhasználói névhez tartozó kreditszámot megemeljük, hogy a kiállítás képei digitális formában feltölthetők legyenek. Kérjük a képek méretezésénél ne lépjék át az 1000 pixeles képmagasságot, valamint az 1200 pixeles képszélességet.

A kiállítás megnyitóját követően a Fotózz!hu közösségi oldalunkra egyszerre kerülnek ki a kiállítás képei (a feltöltött képek a feltöltés pillanatában még nem kerülnek publikálásra, csak a megnyitó időpontját követően).

Az így feltöltött online kiállításokról külön hírt adunk, valamint a Fotózz!hu főoldalán külön is szerepeltetjük azokat.

Bízunk benne, hogy mind az alkotó közösségek, mind az egyre népesebb felhasználó táborunk egyaránt örömüket lelik majd a fotozz.hu online kiállítási lehetőségében.