Ingyen hangszerkesztő a Rode mikrofonokhoz

0

Aki 2015 végéig Rode mikrofont vásárol és online regisztrálja termékét, ingyenesen letöltheti a közel 100 dolláros PluralEyes Express szoftvert, mellyel több felvett hangforrást szinkronizálhatunk videónkkal, időkód vagy egyéb szinkronjel használata nélkül.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A PluralEyes Express egy forradalmi termék a videósok számára, segítségével ugyanazon hangforrás több mikrofonnal (és/vagy több kamerával) rögzített hangfelvételeit szinkronizálhatjuk egymáshoz! A szoftver analizálja a különböző módon rögzített hanganyagokat és másodpercek alatt összeszinkronizálja azokat. Így szükségtelenné válik a hanganyagok time-code alapú, manuális vagy csapóhoz történő szinkronizálása. A RODE számos megoldást kínál a képhez tartozó hangforrások több mikrofonnal történő egyidejű rögzítésére, így a gyártó kifejezetten fontosnak tartja egy olyan eszköz meglétét, mely segítséget nyújt az ilyen szituációkból adódó szinkronizációs igény gyors, pontos és egyszerű kielégítésére. Ezért a RODE 2013 után idén újra a összefogott a Red Giant-al, hogy a két cég közösen támogassa az audio amatőr rajongóit és a profi szakembereket egyaránt. A 2015 év végéig tartó promóció keretein belül a megfelelő RODE mikrofon megvásárlása és online regisztrációja után, a mikrofon boldog tulajdonosa egy letöltő linket kap email-en, ahonnan ingyenes letöltheti a 99 USD értékű PluralEyes Express szoftvert. A szoftver maximum 10 különböző audio/videó anyagot képes szinkronizálni maximum 30 perces hosszúságban és teljesen kompatibilis az Adobe Premier Pro, a Final Cut Pro X és a Final Cut Pro 7 utómunka rendszerekkel. A PluralEyes Express tulajdonosai számára a Red Giant elérhetővé teszi a szoftver teljes verziójának letöltését a Red Giant weboldalról 79 USD-ért. A promócióban részt vevő RODE mikrofonok, melyek vásárlása és regisztrációja esetén jár az ingyenesen letölthető szoftver.

Az ajándék szoftverhez csak a megvásárolt mikrofon regisztrációjával juthatnak hozzá. További információkat és a regisztrációs felületet itt éred el: www.rode.com/warranty

www.tripont.hu/csoport/rodemik