Nyári akció az Olympustól

0

Az Olympus akciót hirdet a mai naptól egészen 2015. augusztus 31-ig. Az akció a cég négy darab M.Zuiko objektívére és OM-D E-M10 típusú fényképezőgépére vonatkozik, melyeket a megjelölt időszakban beszerezve több tízezer forintos pénzvisszatérítést igényelhetünk. Az akcióban az alábbi optikák vesznek részt:

  • M.ZUIKO DIGITAL 45mm 1:1.8
  • M.ZUIKO DIGITAL ED 75-300mm 1:4.8-6.7 II
  • M.ZUIKO DIGITAL ED 9‑18mm 1:4.0‑5.6
  • M.ZUIKO DIGITAL ED 14‑150mm 1:4.0‑5.6 II

További részletek a lenti sajtóközleményben és az ott található linkeken.

E-M10

MFT 14-150mm F4-5,6 II

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Itt az Olympus M.ZUIKO nyári akciója!

2015. május 12, Hamburg – Az OM-D és PEN fényképezőgép tulajdonosok az egész nyárra kiterjesztett „Köszönjük!” akcióban vehetnek részt az Olympus szervezésében: ehhez csak az objektív kollekciójuk bővítése szükséges akár egy, vagy több, az akcióban résztvevő M.ZUIKO DIGITAL objektív vásárlásával. Május 12-től augusztus 31-ig mindenki, aki vásárol az akcióban részt vevő M.ZUIKO DIGITAL Mikro-NégyHarmad objektívből, akár 47.000.- HUF pénzvisszafizetést kaphat, melyet például az új fotós potenciál kipróbálására fordíthat még a nyár folyamán. Azoknak, akik még nem léptek be az OM-D világába, az Olympus a többszörös díjnyertes*** OM-D E-M10 fényképezőgépet is kínálja akciójában – a megjelölt országokban. Az akcióban részt vevő objektívek és a részletes részvételi feltételek aNyári akció weboldalán találhatók.

Ahogyan arra az Olympus Europa értékesítési igazgatója, Miguel Jodra rámutatott, az egész nyáron át tartó akció egy nagy köszönetnyilvánítás az Olympustól az egyre növekvő számú – igényes hobbi és profi – fotósok részére, akik felfedezték és használják a könnyedén hordozható, sokoldalú és kiváló minőséget garantáló OM-D és PEN rendszerfényképezőgépeket és objektíveket.

“Amióta – három éve – bemutattuk az első OM-D modellt – az OM-D E-M5 fényképezőgépet – egyre több és több fotós értékeli a kompakt méretű és könnyű típusokat felvonultató sorozat előnyeit, a profiktól a hobbifotósokig”.

“A divat- és lifestyle-bloggerek ugyancsak egyre gyakrabban választanak Olympus PEN fényképezőgépet. Teljesen el vagyunk ragadtatva a két sorozat sikerétől és ez a nyári akció a mi köszönetnyilvánításunk vásárlóinknak – ugyanakkor az akció remek ösztönzést is ad ahhoz, hogy az objektívkészlet bővítésével megpróbálják minden szempontból a lehető legtöbbet kihozni fényképezőgépükből.”

“Az az igazán nagyszerű ebben az akcióban, hogy minden új objektív tovább bővíti a lehetőségek tárházát és a készíthető felvételek sokszínűségét. Sőt: amit a különféle fotósorozatok, illetve képek megrendelésén megspórolunk, azt a pénzt újabb és újabb objektívbe fektetve, a korábban számunkra lehetetlennek tűnő felvételek megörökítését egyre inkább mi magunk oldhatjuk meg.”

Négy különleges objektív

A PEN, illetve OM-D rendszerüket fejleszteni kívánó vásárlók négyféle M.ZUIKO objektív közül választhatnak:

M.ZUIKO DIGITAL 45mm 1:1.8 fixfókuszos objektív

Megfizethető, gyors rekeszes és elképesztően gyors élességállítást biztosító objektív, lenyűgöző fém kivitelben. Szemet gyönyörködtető kontraszt és bokeh-hatás – ideális videókhoz és portréfotózáshoz.

M.ZUIKO DIGITAL ED 9-18mm 1:4.0-5.6 extra-nagylátószögű objektív

Szuper-nagylátószögű, szuperkönnyű (155g) és szuperkompakt méretű (49,5mm) – köszönhetően az automatikusan visszahúzó parkoló mechanizmusnak. A legkisebb távolság a lencse és a téma között csak 25cm.

M.ZUIKO DIGITAL ED 75-300mm 1:4.8-6.7 II szuper-telefotó zoom objektív

Ugyancsak rendkívül kompakt és könnyű, a zoomtartomány pedig 150-600mm (35mm ekvivalens értékekkel). Az elképesztő közelképek és sorozatfelvételek mellett a szinte teljesen hangtalan forgó élességállító mechanizmusnak köszönhetően ideális videofelvételekhez is.

M.ZUIKO DIGITAL ED 14-150mm 1:4.0-5.6 II minden egyben zoom objektív

Ha csak egy objektívre van hely – és idő – akkor ezt az új mindenest kell számításba venni. Természetesen kompakt és könnyű, ugyanakkor por- csepp- és fagyálló, valamint igen tekintélyes 10,7x zoomtartományt kínál. Emellett ZERO lencsebevonata** a szellemképeket és a becsillanást küszöböli ki erős fénnyel szemben történő fotózásnál. Rögzítsen mindent portréktól a nagyított témákig – objektívcsere nélkül!

Lépjen be az OM-D világába az E-M10 fényképezőgéppel

Ez az egyedülálló fényképezőgép feleleveníti az eredeti OM-1 közkedvelt, klasszikus ’retró’ kivitelét – ugyanakkor az inspiráló digitális fotózáshoz ma már nélkülözhetetlen jellemzőket és funkciókat kínálja.

A részvételi szabályzat, a feltételek, a regisztráció és az akcióban résztvevő termékek listája mind egy honlapon érhetők el: www.olympus.eu/summerspecial.

Minden Olympus objektív és fényképezőgép jótállási ideje hat hónappal meghosszabbítható* a MyOlympus online rendszerébe történő regisztrálás mellett – https://myolympus.olympus-consumer.com

* A vásárlás országában érvényes, törvényi előírások szerinti jótállási idő meghosszabbítása hat hónappal.
** Olympus ZERO bevonat: Zuiko Extra-low Reflection Optical (Zuiko rendkívül alacsony szintű tükröződést biztosító lencsebevonat
*** Többek között: TIPA díjnyertes – Best CSC Entry Level Camera (legjobb belépő szintű, kompakt méretű rendszerfényképezőgép) 2014 és EISA díjnyertes – The European Consumer Compact System Camera (legjobb hobbifotósoknak készült kompakt méretű rendszerfényképezőgép Európában) 2014-2015

A termékjellemzők bejelentés nélküli változtatásának joga fenntartva. A legfrissebb információk az Olympus weboldalán érhetők el: http://www.olympus-europa.com