GoPro Hero4 Session

0

A hagyományos GoPro modellekhez képest 50%-kal kisebb és 40%-kal könnyebb kistestvér született GoPro Hero4 Session néven. Az apróság külső ház nélkül ellenáll a víznek 10 méteres mélységig, és kompatibilis a gyártó eddigi talpaival és kiegészítőivel is. Az automatikus képfordítás mellett nincs szükség a felvétel utólagos forgatására, így fejjel lefelé is használható.

Ha videóra használjuk 1440 soros a legjobb minőség, amit kínál, mindezt 30 kocka/mp sebességgel, de 60 fps sebességű 1080p (Full HD), vagy akár 720 soros felbontás is választható, melynél 100 kocka/mp-re képes. Továbbfejlesztett mikrofonja erős szélben és vízalatti felvételeknél is megállja helyét. A minikamera felkínálja a Hero4 Black és Silver modellek megannyi extráját is, például a SuperView, Protune és Auto Low Light felvételi módokat.

Egyetlen gombnyomással határozhatjuk meg, hogy videókat vagy time-lapse fotókat készítünk vele, hiszen az utóbbira is képes. Fényképezésnél 8 megapixeles állóképek készülhetnek egyenként vagy sorozatban.

A Hero4 Session beépített Wi-Fi és Bluetooth kapcsolattal is rendelkezik, mellyel könnyedén csatlakozhatunk a GoPro Apphoz, vagy távvezérelhetjük is a készüléket.

Megjelenése Július 12-én várható, kb. 400 dolláros árcédulával.