Canon EOS 750D (EOS 760D) tesztfotók

0

Hamarosan vissza kell vinnünk a kölcsön kapott EOS 750D és EOS 760D fényképezőgépeket, ami azt is jelenti, hogy elkészültek tesztfotóink is. Természetesen most is készült érzékenység sorozat is, s RAW-ból konvertált képeket is megosztottunk.

A haladó belépőszintű Canon EOS 750D és 760D gépekről két cikket is közölni fogunk, egyikük a 750D-ről másikuk a 760D további szolgáltatásairól, 750D-hez képesti előnyeiről fog szólni. Tesztfotókat azonban a megegyező szenzor és képfeldolgozó processzor miatt csak az EOS 750D-vel készítettünk. A tesztfotóink a Canon EOS 750D adatlapjáról, vagy a lenti linkről érhetők el. A fényképek elnevezésében jelöltük az érzékenységet, a rekeszt és a gyújtótávolságot is. A fájlok EXIF adatokat is tartalmaznak és minden tekintetben módosítatlanok (kivéve a veszteségmentes elforgatást). A fotókat alapbeállításokkal lőttük, a RAW fájlokat Adobe Lightroom v6.1-ben konvertáltuk szintén alapbeállítások mellett (de Camera Standard színbeállítással, mivel az Adobe Standard ez esetben igen fakó színeket eredményezett volna), ezen képeket a RAW-LR szócskával jelöltük.
A fotók Canon EF-S 18-135mm f3.5-5.6 IS STM, Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM (18-20. kép) és Canon EF 50mm f/1,8 II (1-2., valamint 28-45. képek) objektívekkel készültek. Canon EOS 750D tesztfotók. Tipp: a megjelenő új ablakban mutasson rá egy indexképre, és tekintse meg a böngésző státuszsorát, ahol a fájlnévből kiderülnek a fenti adatok! A kép megnyitását új ablakban vagy új fülön érdemes végezni (shift+kattintás, control+kattintás, Macintoshnál középső egérgomb). A tesztfotók között szereplő összes képet szerzői jogok védik. Előzetes, írásos engedély nélküli felhasználásuk tilos!