Esküvőfotós workshop Olaszországban

0

Ha érdekel az esküvőfotózás, ha szeretnéd még jobban csinálni, ha szép tájakon szeretnéd megtanulni az esküvőfotózás trükkjeit, ha kíváncsi vagy, hogyan készülnek a legszebb esküvői albumok és ha érdekel, milyen hibákat véthetsz szolgáltatásod értékesítése közben, akkor tavasszal ott a helyed Dégi Attila esküvőfotós workshopján, amelyet a csodálatos észak-olaszországi Castello Ceconiban tartanak.

A workshopon Dégi Attila mellett Kondella Misi, Herczeg Zoltán és Mihalszky Roland is segítségedre lesznek.

Időpont: 2016. április 24-28.

A várható túljelentkezés miatt javasoljuk, hogy mihamarabb jelezd a szervezők felé részvételi szándékod!

Sajtóközlemény:

A Castello Ceconit a Graphistudio keltette életre 2013-ban a világon egyedülálló módon esküvői fotós oktatási központként. Ez az a hely, ahol minden adott, hogy festői környezetben, nagyszerű kollégákkal, elbűvölő modellekkel megrendezzünk egy olyan haladó szintű esküvői fotós workshopot, amelyre Magyarországon még nem volt példa. A Castello Ceconi az esküvői fotósok otthona. Neked is itt a helyed!

Dégi Attila Magyarország egyik legismertebb, legsikeresebb esküvői fotósa. 2013-ban az esküvői szakma az Év Esküvőfotósának választotta, munkáit a természetesség, az elegancia és az odaadás jellemzi. Pályatársai, kollégái körében közkedvelt egyéniség. Személyes jó barátja többek között Yervantnak, Jerry Ghionisnak, Keda Z. Fengnek valamint David Becksteadnek, akik nagy hatással vannak folyamatos szakmai fejlődésére és segítségükkel első kézből ismeri meg a legújabb nemzetközi trendeket.

A Graphistudio a világ talán legismertebb, legnagyobb esküvői album gyára. A legjobb esküvői fotósok a világ minden részéről mind itt nyomtatják könyveiket, albumaikat. Garantáltan nincs még egy nyomda, ahol ilyen sokrétű technológiával, ilyen elképesztően széles választékban állítanak elő albumokat. Ezt egy esküvői fotósnak látnia kell!

Mire számíthatsz a négy nap alatt? Felejthetetlen élményekre, különleges információkra, tapasztalatokra, itthon még soha nem látott fotókra, mesés helyszínre, Graphistudo élményre, belépőre a nemzetközi vérkeringésbe és új kapcsolatokra.

Néhány kedves barátomat is meghívtam a workshopra, akik örömmel csatlakoztak, és akik szintén a rendelkezésedre állnak a négy nap folyamán. 🙂 Köszönöm nektek: Kondella Misi, Herczeg Zoltán, Mihalszky Roland.

Ismerd meg munkastílusunkat, töltődj fel energiákkal és vegyél egy nagy lendületet még az esküvői szezon előtt. Légy nyitott, tudd meg, hogyan léphetsz te is évről évre magasabb szintre. Fejleszd fotózási látásmódodat, ismerd meg a legújabb trendeket, technikákat.

A workshopot minden olyan fotós kollégának ajánljuk figyelmébe, akik már legalább két éve ezt a szép hivatást végzi és szeretne magasabb szintre lépni, feltöltődni a nyári szezon előtt.

Időpont: 2016. április 24-28.

A részletekről a következő linken olvashatsz bővebben:
http://plusz.magistero.hu/eskuvoi-fotos-workshop-castello-ceconi-2016/

Sok szeretettel várunk Téged is.