Ricoh GR II Silver Edition

0

Ezüst színű külsőbe bújtatott kis szériás modellel ünnepli fennállásának 80. évfordulóját a japán Ricoh. A GR II Silver Edition névre keresztelt új modell a létező GR II világos külsőbe bújtatott változata. A burkolat egyedi színével és speciális kialakításával a kezelőszervek bevonata is harmonizál. Az egyediséget erősíti a csak ezzel a modellel együtt kapható fekete bőr tok is. A Silver Edition modellből mindössze 3200 darab készül, a magyarországi ajánlott fogyasztói ára várhatóan 239.900 Ft körül alakul.

GR II Silver Edition
Limitált szériás ezüstszínű GR II felsőkategóriás kompakt fényképezőgép és valódi bőrtok egy csomagban

örömmel jelentjük be a Ricoh Company alapításának 80. évfordulója alkalmából a GR II Silver Edition fényképezőgépet. Az exkluzív csomag egy ezüstszínű GR II felsőkategóriás, nagy szenzorral szerelt kompakt fényképezőgépet és egy valódi bőrből készült tokot. A csomag limitált példányszámban, mindössze 3200 darab kerül forgalomba világszerte.

Főbb jellemzők

  • A gépváz stílusos, magas minőségű, ezüstszínű, szemcsés tapintású, köszönhetően a burkolatra cseppek formájában is felvitt bevonatnak.
  • A csomag egyedibb benyomást kelt a hagyományos fekete GR II modellel szemben: az exponáló gomb és az optika körüli gyűrű a váz ezüst színével harmonizáló színűre lett festve; a GR logó a fényképezőgép elején fehér színben pompázik; illetve a csomag doboza is kimondottan a limitált szériás modellhez lett tervezve.
  • A fényképezőgép bekapcsolásakor a hátsó kijelzőn egyedi üdvözlőképernyő jelenik meg, kihangsúlyozva a GR II koncepcióját.
  • A csomag tartalmaz egy fekete, valódi bőrből készült tokot, ami csak a GR II Silver Edition limitált szériás fényképezőgéppel együtt lesz kapható.

Megjegyzések:

  • A fényképezőgép specifikációi megegyeznek a standard GR II modellével.
  • A design és specifikációk megváltoztatásának jogát fenntartjuk