III. Kép-sziget

0

2016. május 22-én, vasárnap rendezik meg a III. Kép-Sziget fotóstalálkozót és szabadtéri fotókiállítást. A kiállításon kiállítóként a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Helyszín: Dunasziget, Kisvesszősi kemping.

Sajtóközlemény:

Szeretettel hívunk és várunk minden, a képek és a fényképezés iránt érdeklődőt május 22-én 9- 17 óráig az III. Kép-Szigetre.

A Kép-Sziget egy olyan hiánypótló nyári találkozási pont, ahol éppúgy megfér egymás mellett képeivel a lelkes amatőr, a profi hobbi fotós és a hivatásos fényképész is.

A kulináris élvezetek iránt fogékonyak belekóstolhatnak a Szigetköz páratlan íz világába. Akik pedig kedvet éreznek egy kis szigetközi vízi kirándulásra, azoknak számos lehetőség kínálkozik, köztük olyanok is, amik csak ezen a napon lesznek elérhetőek.

Az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő fotóstalálkozó és szabadtéri kiállítás remek lehetőséget biztosít mindenkinek, aki szeretné a képeit egy hangulatos környezetben, a falakon kívül megmutatni a Kép-Szigetre érkező érdeklődőknek.

Kiállítói információk:
A Kép-Szigeten való kiállítói részvétel ingyenes, de előzetes e-mailes regisztrációhoz kötött. Képeivel bárki részt vehet, aki kedvet érez hozzá.

Téma megkötés nincsen. Bármilyen témájú képpel lehet érkezni. Ezzel is mutatva az alkotók sokszínűségét.

A képek bemutatásához a gyönyörű természeti adottságokkal rendelkező Kisvesszősi Kemping ad otthont.
A fotókat mindenkinek magának kell felhelyezni a rendezők által kialakított területen. A közé kihúzott madzagot a szervezők bíztosítják. Az ezen túli csipeszekről, rögzítőkről a kiállítóknak kell gondoskodniuk a környezet megóvását szem előtt tartva.

Kiállítói regisztráció május 20-ig lehetséges!

A kiállításra szánt képek nagyíttatásához szívesen nyújtok segítséget kedvezményes feltételekkel.
Erről bővebb információ az alábbi oldalon található, vagy e-mailen kérhető.

A képek elhelyezését 9 óráig be kell fejezni. Aki regisztrált, de csak később tud érkezni, természetesen bármikor csatlakozhat fotóival a rendezvényhez.

A Kép-Szigethez számos partner és támogató csatlakozott, akik különböző tárgynyereményekkel díjazzák egy- egy kiállító munkáit. Örömmel vesszük minden újabb tárgynyereményt felajánló cég, vagy magánszemély jelentkezését. A díjak nyerteseit, azok felajánlói választják ki!

Program
7:00-9:00 Érkezés, a képek elhelyezése
9:30 Megnyitó (Cseh Benjamin Dunasziget polgármestere, Tóth Zoltán – Demerung Stúdió)
16:00 díjak átadása
17:00 a kiállítás zárása, a képek leszedése

Az AdvesPhoto egész nap termékbemutatóval és kedvezményes vásárlási lehetőséggel várja az érdeklődőket.