Szeptember 7-én érkezhet a dupla kamerás Apple iPhone 7 Plus

0

Ha szeptember, akkor Apple iPhone bejelentés. Megszokhattuk már, így nem különösebben meglepő az, hogy pletykák szerint idén szeptember 7-e lesz az a nap, amikor nagy csinnadrattát követően az Apple bemutatja iPhone okostelefonjainak legújabb tagját, amely az elnevezések logikáját követve most a 7-es sorszámot kaphatja (természetesen az iPhone 7 mellett megjelenik a méretesebb kijelzővel szerelt iPhone 7 Plus is).

Apple_iPhone_7_plus

Sokkal érdekesebb ennél az, hogy a 7 Plus telefonba a pletykák szerint dupla kamerából álló rendszer kerül, amelyek az bétatesztelők szerint egyszerre készítenek képeket, de különbözőképpen rögzítik a színeket. Ezen fotókból a készülék illeszti össze a végleges képet, alacsonyabb képzajt és jobb digitális zoom lehetőséget elérve.
Ezen felül egyébként az ujjlenyomat érzékelős Home gomb használhatósága is fejlődni fog, ugyanis állítólag érintésérzékeny lesz, így nem majd kell kattanásig benyomnunk.

Talán sokak számára meglepő lesz, de az iPhone 7 és 7 Plus modellekről lemarad majd a jack csatlakozó, így a továbbiakban csak a bluetooth-os fülesek használathatók majd (bár állítólag a töltő csatlakozóra lesznek majd speciálisan csatlakoztatható fejhallgatók – vélhetően aranyárban). A felszabaduló helyre egyébként a gyártó egy második hangszórót épít majd, így sztereó hangzást élvezhetünk (igaz, más gyártóknak ez úgy is sikerült, hogy a fejhallgató csatlakozó is rákerült a készülékre).