Canon W-E1 Wi-Fi adapter

  0

  A Canon új, SD kártyafoglalatba illeszthető Wi-Fi adaptert dob piacra, amely a dupla kártyás, SD foglalattal is rendelkező fényképezőgépeihez készült, mint a Canon EOS 7D Mark II illetve az EOS 5DS és EOS 5DS R.

  Canon_W-E1

  A Canon W-E1 Wi-Fi adapter segítségével az EOS 7D Mark II-nél állóképeket és MP4 videófájlokat is továbbíthatunk vezeték nélküli kapcsolaton, míg az 5DS modellekkel csak fotók küldhetők át. A kártya használatához firmware frissítésre lesz szükség.

  A Canon E-E1 Wi-Fi adapter kártya az EOS 7D Mark II modellel együtt, valamint külön is megvásárolható lesz, 50 amerikai dollárért.

  Sajtóközlemény:

  Canon W-E1:
  Új Canon wifi adapter EOS 5DS, 5DS R és 7D Mk II-höz

  Budapest, 2016. augusztus 25. – A Canon ma mutatja be a Canon W-E1 típusjelzésű wifi adaptert, amelyet a Canon EOS 7D Mark II , EOS 5DS1 és az EOS 5DS R1 fényképezőgépekhez fejlesztettek ki.
  Az új tartozék lehetővé teszi az elkészült felvételek vezeték nélküli közvetlen átvitelét a kompatibilis EOS DSLR2 készülékekről iOS vagy Android rendszerű okos eszközökre, illetve számítógépre is, továbbá a kártya használatával lehetőség nyílik a fényképezőgépek távvezérlésére is. A távvezérelt zárkioldás tökéletes megoldás az egyedi szögből készített képek, illetve különleges természetfotók rögzítéséhez.
  Kompakt csatlakoztathatóság
  Az SD-kártya méretű és formájú W-E1 wifi adaptert a dupla memóriakártya-foglalatú EOS DSLR fényképezőgépekbe helyezve a képek szinte azonnal ellenőrizhetőek egy tableten vagy egy monitoron, illetve feltölthetőek az internetre, vagy akár biztonsági másolat is készíthető belőlük.
  Könnyű kezelhetőség a távoli képfelvétel funkcióval
  A W-E1 wifiadapter távkioldó funkciójának segítségével akár 10 méter távolságról is készíthetünk felvételeket, közvetlenül a Canon Camera Connect alkalmazását futtató okos eszközről vagy az EOS Utility szoftvert használó Windowsos vagy Mac számítógépről. Ez ideális megoldás a vadvilágról készített közeli fotók esetén vagy az otthoni stúdióban készített vezeték nélküli felvételekhez, mivel lehetővé teszi a zár kioldását, az expozíció módosítását és a fókuszpont változtatását is.
  Tartozék az EOS 7D Mark II-nél
  2016. október végétől a W-E1 Wi-Fi adaptert már a Canon EOS 7D Mark II tartozékaként is megkapják a fotózás szerelmesei, s ezzel lehetővé válik a fényképezőgép vezeték nélküli vezérlése, valamint a képek és az mp4 formátumú videók utazás közbeni letöltése is.

  A W-E1 Wi-Fi adapter legfontosabb jellemzői:

  • Akár 10 méter távolságból is készíthetünk fényképeket wifis távvezérléssel
  • A távoli Live View segítségével valós időben látjuk a kamera képét
  • A képek letöltése okos eszközre vagy számítógépre
  • SD-kártya kialakítású adapter, amelyet bárhova magunkkal vihetünk
  • Közvetlen vagy meglévő hálózaton keresztüli csatlakoztatás