Firmware frissítés a Panasonic Lumix DMC-GX80-hoz

0

A Panasonic az új fényképezőgépein kívül a DMC-GX80-hoz készült firmware frissítését is bejelentette, amely jobbára a ma bejelentett gépek 4k photo focus stacking módját hozza el a GX80-ba is.

Sajtóközlemény:

Az ingyenes firmware frissítés
fókuszhalmozási funkciót ad a LUMIX DMC-GX80/GX85 készülékhez

Köln, Németország, 2016. szeptember 19. – A Panasonic a mai napon mutatja be ingyenes firmware frissítését (v1.1) a LUMIX DMC-GX80/GX85 készülékhez, amely fókuszhalmozási funkcióval tovább javítja a fényképező teljesítményét.

Meghatározott fókuszterületek mellett a makrofényképezés olykor nehéz feladat lehet, de az új fókuszhalmozási funkció segítségével a felhasználók több fényképet is készíthetnek ugyanarról a képkockáról más-más rekeszértékkel, majd egyetlen képben egyesíthetik ezeket és kiválaszthatják a fókuszterületet.

A firmware frissítés egyéb fejlesztéseket is tartalmaz, amelyek tovább javítják a LUMIX DMC-GX80/85 kezelhetőségét. A Fókuszsorozat (Focus Bracket) menübe a szekvencia funkció is bekerült, amellyel a felhasználók beállíthatják, hogy a sorozatképek a kiinduló fókuszponthoz képest közelebb vagy távolabb (esetleg még távolabb) készüljenek el. A vaku módban pedig most már lehetőség van a beépített vaku kényszerített kikapcsolására is.

A DMC-GX80/GX85 firmware v1.1 ingyenesen elérhető a LUMIX Customer Support weboldalon: http://panasonic.jp/support/global/cs/dsc/